Billige inliners rulleskøjter

Klik her for at se de udvalgte tilbud

Inline rulleskøjter
Inlines rulleskøjter

Når man vælger at benytte inliners, er det bestemt ikke ligegyldigt, hvilken type rulleskøjte man vælger.

Der findes rigtig mange billige inliners rulleskøjter på markedet og det er ikke uden grund at prisen fra et par dyre og et par billige inliners rulleskøjter varierer med flere tusinde kroner. Der findes forskellige inliners typer. Førhen var den mest solgte type en hardboot rulleskøjte, men i dag er det overvejende softboot rulleskøjter, som man finder i forretningerne rundt omkring og de er også dominerende, hvis man søger inliners i webshops på nettet.

Softboot

Mange foretrækker at køre på en softboot inliner rulleskøjte. En softboot sidder ofte mere komfortabelt på foden end en hardboot rulleskøjte. Softboot rulleskøjter føles mere som en almindelig støvle end en hardboot rulleskøjte gør. Dette gør den for mange til det foretrukne valg, hvis man bruger sine inliners til motionsløb eller til langdistance rulleskøjteløb. En softboot rulleskøjte har oftest snørebånd og et enkelt eller to velcrospænder. Dette gør softboot inlinere lidt langsommere at tage på, men giver rigtig stor mulighed for at justere inliner rulleskøjten til at sidde perfekt på foden.

Hvis man vil have en billig softboot inliner rulleskøjte, så findes der en del på markedet, som sagtens kan bruges til hobbybrug. Hvis man kan finde en billig inliner softboot rulleskøjte, som sidder godt på foden, så kan denne muligvis godt dække ens behov for en kortere periode. Brugte inliners i softboot kan aldrig anbefales, selvom rulleskøjten kun er brugt få gange, så kan softbooten sagtens have nået at ændre sig efter den fod der har brugt den og den vil derfor aldrig komme til at passe den nye bruger. Det kan bedre gå at købe en brugt hardboot inliners rulleskøjte, da indersokken i hardboots oftest ikke former sig helt så meget efter foden som en softboot. Men hvis man er ude i god tid, så kan man ofte finde rigtigt gode kvalitets inliners på tilbud i forårssæsonen. Mange sportsforretninger skal af med de gamle modeller og sætter derfor deres restparti af inliners på tilbud, så de kan få de nye modeller inliners rulleskøjte ind inden højsæsonen.

Hardboot

Klik her for at se det udvalgte tilbud

Inline rulleskøjter

For de billige hardboot inliners rulleskøjter er det oftest indersokken og spænderne, der viser kvaliteten (eller manglen på) af rulleskøjten. Vælger man derimod et af de kendte men også noget dyrere kvalitetsmærker i hardboot inliners, så får man en inliner rulleskøjte med en super god pasform og en lukkemekanisme, der kan holde i rigtig mange år. Jeg har selv i mange år kørt på en hardboot inliners rulleskøjte fra Rollerblade og har været ovenud tilfreds med det. Mine Rollerblade inliners har kørt over 5000 km og blev kun skiftet ud, da det ikke var muligt at få reservedele til Bravoblade fra Rollerblade mere. Hvis man vælger at købe en hardboot rulleskøjte, så skal man være meget opmærksom på at få en model, der passer til ens køn. Desuden laves mange af de bedste inliners rulleskøjter med en hjulholder i metal, hvilket gør rulleskøjten langt mere stabil og meget mere holdbar. Specielt hvis man gerne vil spille rullehockey, så kan det anbefales, at man skaffer sig en inliners rulleskøjte med metalskinne. En hardboot rulleskøjte giver ikke den bløde pasform, som en softboot rulleskøjte gør, men den sidder væsentligt mere stabilt på foden, hvilket kan være en fordel, hvis man kører meget på rampe eller spiller rullehockey.


Skriv et svar