Billige spinningsko

Se flere spinningsko her

Billige spinningsko
Spinningsko er ikke bare spinningsko. Der er rigtig stor forskel på dyre og billige spinningsko.
Hvis man bare går til spinning en gang i ugen eller hvis man er ved at starte op på spinning, så kan det være en god idé at investere i et par billige spinningsko. Personligt synes jeg ikke selv, at det er særligt lækkert at dele fodsved med andre, så jeg har altid selv købt billige spinningsko, når de gamle ikke kunne mere. Man kan selvfølgelig også vælge at investere i et par rigtig gode kvalitets spinningsko, men så skal man for det første være temmelig sikker på, at man gider dyrke spinning i fremtiden også og samtidig skal man være sikker på, at ens fødder ikke ændrer sig.

Billige Spinningsko

Billige spinningsko er et vidt begreb da man kan diskutere om en billig spinningsko er en spinningsko der er billig i indkøb eller om det er en spinningsko der er billig i drift. En spinningsko der er billig i indkøb behøver jo ikke være en billig spinningsko i længden. Hvis spinningskoen går i stykker efter kun et halvt års brug, så havde det nok været billigere at købe en spinningsko til den dobbelte pris, som så havde holdt i flere år. På den måde skal man altid gøre op med sig selv, hvad der bliver den billigste spinningsko for en selv. Der findes test af spinningsko, der viser at nogle mærker klarer sig bedre over langt tids brug og her kan nævnes at shimano spinningsko og exustar spinningsko har vist sig at være gode holdbare spinningsko.

Mine fødder kan godt være temmelig hævede om sommeren, når det er varmt og derfor har jeg to par billige spinningsko. Det ene par er lidt bredere i foden end det andet par spinningsko. Det par, der sidder bedst på foden, er de spinningsko, der har den smalleste fod, men de andre kan sagtens bruges og generer ikke nogen steder. Det er i hvert fald langt bedre at bruge de spinningsko, når fødderne er hævede end at hoppe i de smalle sko, som er ubrugelige, når det er varmt. Det som man mister ved at købe de billige spinningsko er, at de dyre fx shimano spinningsko har en meget hårdere bund, som giver en bedre kraftoverførsel til pedalerne.
billig spinning sko
Hvis man har sådan et par i stedet for et par billige spinningsko, så behøver man ikke bruge helt den samme energi på at køre. Men nu går jeg til spinning for at få motion, så det gør ikke mig noget, at mine billige spinningsko giver ekstra sved på panden .
Når jeg skal have nye billige spinningsko, så går jeg altid på nettet og kigger. Der findes rigtig mange vildt billige onlineshops som sælger billige spinningsko og man kan virkelig spare mange penge i forhold til, at gå ind i en almindelig sportsforretning og købe nye spinningsko.
Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.