Cykeltøj i sæt

Cykeltøjet skal ikke blot være det rigtige mærke, design og størrelse. Det må også rigtig gerne se lidt lækkert ud

Det er gennem mange år blevet mere almindeligt for producenterne, at de ikke blot fremstiller et par bukser eller en cykeltrøje. Mange producenter producerer i dag cykeltøj som sæt, hvor delene derfor matcher hinanden 100%.

Nogle producenter laver flotte sæt med matchende cykelbukser og cykeltrøjer, mens andre producenter går hele vejen og laver serier, som også indeholder både strømper, cykelhjelm og cykelsko.

Et af de flotteste sæt, som jeg selv har set er fra Mavis og er lavet i en flot blå farve. Denne collection hedder Haute Route og indeholder alle beklædningsdelene til en tur på landevejen.

Mavic Haute Route Cykeltrøje

Cykeltrøjen er kortærmet og er lavet i et lækkert let raglan og er beregnet til racerturen på en varm sommerdag. Her får man rigtig glæde af det helt tynde stof og trøjen er desuden lavet i uv-beskyttende stof.
Den er produceret i tynd tekstil og har god åndbarhed og lækker pasform. Snittet og elastikkerne sikrer at trøjen sidder, hvor den skal og der er masser af elasticitet, som giver stor bevægelsesfrihed i den ellers meget tætsiddende trøje.
På udvalgte steder som fx under armene er trøjen udstyret med ekstra åndbar mesh.
Trøjen er forsynet med tre ryglommer og den midterste og brede ryglomme har desuden lynlån og er vandtæt. Dette giver god mulighed for at opbevare fx en telefon eller andre elektroniske værdigenstande.

Mavic Haute Raute cykelbukser

Bukserne til sættet er som trøjen udformet efter, at den skal bruges på de lange ture på racecyklen på en varm sommerdag.
Bib shortsene er selvfølgelig lavet i samme design, materialer og farver som cykeljersien og er specielt udviklet til de rigtig lange cykelture. Materialevalget og udformningen sikrer høj komfort ved flere times brug og har en konstruktion, som sikrer god støtte til dine lårmuskler. Materialet er let, men det er vævet, så det har en struktur, som giver en meget elastisk effekt og det har derfor en let komprimerende effekt.
Buksedelen er sammensat af 8 paneler og disse er syet med flade sømme, for at sikre højst mulig komfort.
Udformningen af panelerne gør sammen med den høje elasticitet, at cykelshortsene sidder kropsnært og har et ergonomisk fit til motionscykling.
Nederst i benene er stoffet lagt dobbelt og indersiden er forsynet med en tynd silikonebelægning, som sikrer dig, at bukserne bliver siddende hvor de skal.
Selvom der er tale om sommer cykelbukser i et let materiale, så er bukserne solidt lavet og har et godt beskyttende sædeindlæg, der giver høj komfort, når man skal cykle rigtigt langt.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.