DIIMS – Godt tilbud på billig gps sporing af din cykel, bil, båd, trailer.

Nu har firmaet DIIMS opfundet en dims, der kan spore din cykel via gps. Den nye gps sporingsenhed er billig og fås i to forskellige varianter. Den ene er en decideret gps enhed, som spændes fast på din cykel, båd, bil, trailer, cykelanhænger eller andre ting, som du gerne vil kunne finde igen via gps, hvis de bliver væk. Denne form for gps sporing til cykel er billig og koster under 500 kr. og man kan naturligvis også bruge den kan naturligvis også bruges til at gps spore din bil eller båd og mange andre genstande.

DIIMS til cykler.

DIIMS har lavet en specielt gps sporing til cykler, hvor de har lavet selve gps sporingsenheden som en baglygte til en cykel. Når man monterer sin gps lygte på cyklen, så er der ingen, de kan se, at cyklen er udstyret med en gps sporingsenhed og da den er skjult i lygten. Lygten kan også med fordel monteres på fx din cykelanhænger.

Sådan fungerer en DIIMS sporingsenhed.

Man monterer sin DIIMS på sin cykel, bil, trailer, båd, cykelanhænger eller andre steder og skulle din cykel blive væk, så kan man via DIIMS hjemmeside se, hvor din cykel er med en nøjagtighed på mellem 0 og 200 m. hvilket er rigeligt til at finde den igen ved fx tyveri. En DIIMS holder strøm på batteriet i 1 til 2 år, så hvis man sørger for, at man skifter batteriet regelmæssigt i sin sporingsenhed, så er man sikker på, at man altid kan finde sine ting igen.

Kan den bruges til sporing af børn?

Ja det kan den godt. Det kan dog ikke anbefales, at man ’skruer’ den fast i ungerne, men man kan sagtens lægge den i en lomme på tasken eller i jakken. Men ofte når ens barn er ude, så er de af sted på cyklen og derfor kan man også på denne måde benytte den som gps til at spore børn med. Så udover at man sikrer sig, at børnenes cykler kan spores, hvis de bliver stjålet, så kan man også bruge denne gps til at spore sit barn med. Dette kan for mange forældre give en stor sikkerhed, da man altid ved, at man kan gå ind på www.diims.dk og finde ud af, hvor cyklen er og dermed også hvor ens barn er via gps sporingsenheden.

DIIMs har koblet deres enhed op, så den bliver registreret af samtlige postbiler i landet

Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.