Arihockeybord på tilbud online

Mange tror at et airhockeybord koster spidsen af en jetjager – men sådan forholder det sig faktisk overhovedet ikke. Man kan let finde et billigt airhockeybord online til priser på langt under 1000 kr.

Der findes naturligvis rigtig mange forskellige kvaliteter af airhockeyborde, men hvis man gerne vil have et airhockeybord til almindelig hjemmebrug, så kan et af de billige airhockeyborde sagtens dække behovet. Hvis man skal have et airhockeybord til institutionen, så bør man købe et af de gode kvalitets airhockeyborde, der har været testet i brug i mange år. Når man har et airhockybord stående i det offentlige rum, så kan man være helt sikker på, at det bliver behandlet på en noget mindre venlig måde, som et airhockeybord man har stående derhjemme og et airhockeybord i en institution eller et andet offentligt sted, vil derfor have en lagt større risiko for at gå i stykker, end et airhockeybord i et privat hjem.

Der er naturligvis også rigtig stor forskel på, om det er forholdsvis små børn, der skal spille på det eller om det er et par store teenagere eller halvfulde voksne der skal slå deres folder omkring airhockeybordet. Små børn har ikke de samme kræfter og vil derfor ikke udsætte airhockybordet for nær så mange stød, slag og hiven i bordet, som unge mennesker eller endnu værre – som fulde mennesker vil gøre.

Hvis man køber et af de helt billige airhockeyborde til priser helt ned i nærheden af 500 kr, så bør man lære børnene at det airhockeybord man har derhjemme ikke holder til helt det samme, som det airhockeybord, som man har adgang til i fritidsklubben eller i skolen.

Men hvis man gør det, så kan man også finde et rigtig fint airhockeybord evt. på tilbud online, som ungerne (og de voksne med for den sags skyld) kan få rigtig mange sjove timer ud af.

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.