Polisport Bilby på tilbud – billigste pris online

Hvis man vil have den bedste og billigste cykelstol, så skal man kigge efter en Polisport Bilby cykelstol. Polisport Bilby blev suveræn vinder af en TÆNK test her i foråret 2012, hvor den fik rigtig gode karaterer for at være den sikreste cykelstol i dens prisklasse.
Polisport Bilby koster kun 369 kr. hos cykelpartner.dk og er dermed en rigtig billig cykelstol og samtidig har den bevist, at det også er en meget sikker cykelstol. Polisport Bilby skal monteres direkte på cyklens sadelrør, hvilket er i fuld overensstemmelse med anbefalingerne for en godkendt sikker cykelstol.
Polisport Bilby passer til børn i alderen 1 til 7 år og har derfor en rigtig lang brugstid i modsætning til andre billige cykelstole, som skal udskiftes undervejs. Selv om Polisport Bilby er en billig cykelstol, har Polisport Bilby en 5 punktssele som giver maksimal sikkerhed, da barnet sidder godt og behageligt spændt fast på cykelturen.
Polisport Bilby er let at skifte fra en cykel til en anden, da den kan løsnes med et enkelt klik og herefter monteres på en anden cykel. Det eneste som det kræves for at man kan anvende Polisport Bilby på mere end en cykel, er at man investerer i et ekstra beslag til Polisport Bilby. Man kan købe billige beslag til Polisport Bilby online.

Andre modeller fra Polisport.

Hvis man gerne vil have en lidt bedre model fra Polisport, så skal man overveje at købe en Polisport Wallaby i stedet. Polisport Wallaby er nok topmodellen fra Polisport og har den helt store fordel, at cykelstolen Polisport Wallaby kan klappes sammen, når den ikke bliver brugt.

Polisport laver også en anden billig cykelstol – Polisport Boodie, som har den fordel, at der er lavet specielt god plads til barnets cykelhjelm. Nogle billige cykelstole er formet, så barnet kommer til at sidde foroverbøjet, da cykelhjelmen kommer i karambolage med cykelstolens ryglæn. Dette sker ikke med Polisport Boodie. Hvis man har problemer med at barnets cykelhjelm går på stolen, så kan man enten overveje en cykelstol som Polisport Boodie, der er specielt designet til at give god plads til hjelmen, eller man kan overveje at købe en cykelstol med kort ryglæn, eller måske en helt anden type cykelstol, som fx en Yepp Maxi.

Hvis du vil se mere om Polisport, så besøg deres hjemmeside her.

Når man handler på nettet, så bør man altid sørge for a tjekke den webshop ud, som man overvejer at handle i. Der er efterhånden rigtig mange udenlandske webshops, som får deres hjemmeside oversat til dansk, men faktisk er det en udenlandsk shop og det sker desværre af og til, at kunden aldrig modtager den vare, som de har betalt for. Så hus også når du skal købe en ny cykelstol, at være opmærksom på, at hvis du falder over en unaturligt billig cykelstol eller finder en cykelstol på tilbud, hvor du tænker, at det lyder næsten for godt til at være sandt – så kan det faktisk godt være tilfældet.
Der er flere ting, som du kan være opmærksom på, når du sidder og leder efter din nye cykelstol og det første er – om priserne virker danske. Hvis man kommer ind i en shop, hvor varerne koster 112,11 kr., 542,54 kr., 8,88 kr. o.s.v. så kan det allerede der tyde på, at det ikke er en dansk shop. Noget andet som kan afsløre en udenlandsk shop er leveringstiden. Langt de fleste danske webshops tilbyder levering indenfor 1-2 døgn. Så hvis shoppen har leveringstider på 4-5 dage, så skal du også være på vagt. Hvis du er i tvivl, så kan du altid tjekke deres kontaktside og se, hvilken adresse der er opgivet. En shop skal altid opgive en adresse, så hvis du ikke kan finde en, så skal du helt sikkert holde dig langt væk fra at handle der.

Nøgleord: , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Et svar til Polisport Bilby på tilbud – billigste pris online

  1. Pingback:Billig Yepp Maxi cykelstol på tilbud. – Billige Tilbud Online