Billig hardboot Rollerblade inline rulleskøjte


Desværre er det blevet umoderne at køre på hardboot inliners og det kan derfor være utroligt svært at finde en god inliners rulleskøjte i hardboot.
Heldigvis laver Rollerblade stadig en hardboot rulleskøjte, som findes i følgende størrelser:
Kvindestørrelser:
36,5, 3, 37,5, 38, 38,5, 39, 39,5, 40, 40,5, 41 og størrelse 41,5
Herrestørrelser:
42, 42,5, 43, 43,5 44, 44,5 45, 45,5

Rollerblade Fusion 84 som modellen hedder, er en rigtig flot rulleskøjte, der også er en forholdsvis billig rulleskøjte og en en unisex model, hvilket vil sige, at den kan benyttes både af mænd og kvinder. Rulleskøjten er rigtig god til hobbybrug, da den kan benytte forholdsvis store hjul. Når man køber den, så er der monteret 84 mm hjul, hvilket gør denne inliner fra Rollerblade meget stødabsorberende at køre på.

Hvis man gerne vil have en rigtig god og stabil inliner rulleskøjte, så skal man klart vælge at købe en hardboot rulleskøjte. Når man køber en hardboot inliners rulleskøjte, så er det vigtigt, at man køber en god kvalitet. En hardboot rulleskøjte kan ikke give sig i plastikken og det er derfor meget vigtigt, at plastikken er korrekt formet, men samtidig er det også af uhyre stor betydning, at indersokken i rulleskøjten er af god kvalitet, så denne ikke begynder at gnave efter kort tids brug. Rollerblade laver indersokker af rigtig god og meget holdbar kvalitet. Jeg har selv haft et par Rollerblade rulleskøjter i over 10 år og først efter 8-9 år kunne man mærke at indersokken var slidt. Så jeg vil til enhver tid anbefale at man investerer sine penge i inliners fra Rollerblade.

Hvis man er ude i god tid, så kan man sommetider være heldig i forbindelse med forårets nye modellers komme på markedet, at man kan finde efterårets eller sidste års sommermodeller på tilbud og på den måde kan man få sig nogle rigtig gode kvalitets inliners for meget billige penge.

I starten af siden kan du se både den omtalte hardboot model fra Rollerblade.


Bogmærk Permalink.

Skriv et svar