Køb billig Yepp / Polisport cykelstol på tilbud online

Yepp, Polisport, Bobike – der er mange mærker at forholde sig til. Her kan du læse om de forskellige mærker af cykelstole.

Hvis man vil sikre sit barn bedst muligt, når han eller hun er passager foran eller bagpå cyklen, så skal man overveje kraftigt, hvilken cykelstol man køber til sit barn. Der findes mange billige barnestole, men de er.bestemt ikke altid pengene værd. I foråret 2012 lavede TÆNK en test af cykelstole og der var to testvindere. Den ene var en cykelstol fra Yepp og den anden en cykelstol fra Polisport.
Det er vigtigt, at man er opmærksom på, at yepp har flere modeller og at det var YEPP maxi cykelstol, der vandt testen. YEPP laver også en cykelstol til frontmontering, men det var ikke den der vandt testen af cykelstole. Den anden vinder af testen var en cykelstol fra producenten Bilby. Bilby laver en cykelstol, der hedder Polisport og den er både meget sikker og komfortabel for barnet at sidde i. Polisport Bilby slår faktisk YEPP maxi på komfort for barnet i testen, selvom Yepp er samlet vinder i tænk testen.
Hvis man ikke ønsker at have en cykelstol bagpå, så kan man få både cykelstole til frontmontering og barnesæder til at sætte på stang. Faktisk kan man få en løs stang til en damecykel, hvis man er interesseret i det. Hvis man skal have et barnesæde til stang, så er et bulldog barnesæde at foretrække. Disse fås mange steder både hos din lokale cykelhandler og i de forskellige cykel onlineshops.
Hvis man vil have en billig barnestol til sin cykel og samtidig have stor sikkerhed for barnet, så kan man med fordel købe en bilby barnestol.
Man kan finde mange erfaringer med barnestole på nettet, og man vil ofte nå frem til, at man skal gå efter de kendte godkendte modeller, når man skal købe ny cykelstol. Hvis man holder lidt øje med markedet, så finder man af og til nogle af de bedste cykelstole på tilbud online.
Der findes et hav af forskellige barnestole og man kan få rigtig billige cykelstole – specielt hvis man kigger sig lidt for på nettet. Men fælles for alle er, at man skal være rigtig varsom med, hvad man køber til sit barn. Der er lavet mange test af barnestole og det viser sig, at nogle cykelstole er direkte farlige for barnet at sidde i. Nogle af de helt billige cykelstole har så dårlig en udformning i ryggen, at barnet for det første sidder rigtigt dårligt i dem og for det andet kan barnet risikere skader i ryggen, hvis cykelstolen ikke giver en ordentlig støtte til barnet.
En anden ting som man skal være opmærksom på er, at cykelstole bliver lavet i mange forskellige størrelser og man kan derfor ikke bruge den samme cykelstol til en baby, som man kan bruge til et barn på 4 år. Når man vælger størrelse på cykelstolen bør man desuden være opmærksom på, at der skal være så god plads i den, at barnet har mulighed for at sidde i sin cykelstol uden at blive klemt om vinteren, hvor barnet fylder mere grundet varmt tøj.
Cykelstolen skal ikke kun passe barnet i bredden men også højden på en cykelstol er vigtig. Hvis cykelstolen er for høj i ryggen, vil barnet komme til at sidde med foroverbøjet hoved, da cykelhjelmen vil komme i kambolage med cykelstolens ryg.
Når man skal købe cykelstol bør man ikke vælge de aller billigste cykelstole på markedet, da disse ofte ikke har de samme indstillingsmuligheder, som en cykelstol af god kvalitet. Fx en yepp cykelstol, giver rigtig mange muligheder for at indstille cykelstolen til barnets anatomi og man kan derfor i langt højere grad sikre, at barnet både har bevægelsesfrihed i cykelstolen og samtidig har den støtte og sikkerhed som en god cykelstol giver. Læs mere om cykelstole fra Yepp her.
Der er en anden meget interessant cykelstol, som man altid bør have med i sine overvejelser, når man skal ud og finde den helt rigtige cykelstol til sit barn og det er en cykelstol fra Bobike, der hedder Bobike Maxi City Travel. Grunden til at denne cykelstol er speciel interessant er, at Bobike har lavet en speciel udskæring i deres ryglæn, som giver helt optimal plads til en cykelhjelm. Så hvor barnet kan have svært ved at sidde behageligt i mange andre modeller, så er man altid sikret, at ens barn ikke kommer til at sidde med hovedet presset fremad i en Bobike cykelstol. Læs mere om

Hvis du gerne vil læse mere om Yepp cykelstole, så er der en helt speciel artikel om dem her.
cykelstole fra Yepp.

Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Et svar til Køb billig Yepp / Polisport cykelstol på tilbud online

  1. Pingback:Yepp cykelstol – Maxi – Mini – Easy Fit | Sport-Udstyr.dk

Skriv et svar