Billig Polisport Wallaby cykelstol på tilbud.

Polisport Wallaby er en rigtig flot sølv/grå cykelstol til bagagebærer. En Polisport Wallaby cykelstol er beregnet til børn op til 22 kg passer på cykler med både 26” hjul og 28” hjul. En Polisport Wallaby barnestol er en billig cykelstol og man kan finde Polisport Wallaby cykelstole online til priser under 600 kr. og sommetider kan man finde Polisport Wallaby cykelstol på tilbud og spare mange penge.

Billig Polisport Wallaby barnestol.

En af de smarte ting ved Polisport Wallaby barnestolen i forhold til mange andre billige cykelstole er, at en Polisport Wallaby cykelstol kan klappes sammen, når man ikke bruger den og man kan let justere, hvor tæt man vil have cykelstolen siddende på sadlen.

En Polisport Wallaby cykelstol er monteret med en 3 punktsele og så har den justerbare fodhvilere, hvor der er en rem med, til at spænde fødderne på barnet, så man ikke risikerer at de får fødderne ind i hjulet på cyklen når man kører.

Montering af Polisport Wallaby cykelstol.

En Polisport Wallaby cykelstol har et rigtigt smart monteringbeslag, hvor man med et enkelt tryk på udløseren kan frigøre sin Polisport Wallaby cykelstol og tage den med sig, så den ikke bliver stjålet. Nogle andre modeller cykelstole har en lås monteret for at sikre mod tyveri, men hvis man gerne vil have sådan en cykelstol, så bør man overveje en Yepp cykelstol

Da man let kan klikke sin Polisport Wallaby barnestol af sin cykel, kan man også let montere en Polisport Wallaby på en anden cykel. Så hvis man er to, der skal dele en cykelstol, så er Polisport Wallaby barnestolen et rigtig godt valg. Da Polisport Wallaby er billig og kan bruges på mere end en cykel, så er det nok en af de billigste cykelstole man kan købe, hvis man gerne vil have en billig cykelstol.

Polisport laver naturligvis også mange andre cykelstole og man kan evt. overveje en Polisport Bilby som et alternativ. Se mere om Polisport Bilby cykelstolen her.

Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.