Billigt poolbord – poolbord på tilbud.

Hvor finder man et billigt poolbord eller et godt poolbord på tilbud?

Hvis man skal købe sig et billigt poolbord til hjemmebrug, så behøver man ikke kontakte de store forhandlere af poolborde og give 20.000+ for et bord. Man kan købe mange rigtig finde poolborde til langt billigere pris.

Forskellen på poolborde.

Poolborde – priser.

Der er selvfølgelig forskel på, om man køber et billigt poolbord til hjemmebrug eller om man går ind køber et 8 eller 9 fods Longoni poolbord til et sted mellem 20.000 og 40.000 kr. Men til hjemmebrug er der højst sandsynligt ikke nogen, der lægger mærke til forskellen.

Klædet på et poolbord.

Hvis man køber et kvalitets poolbord fra fx Longoni eller Brunswick, så får man et poolbord, som er beklædt med et klæde, der har den helt rigtige kontakt med ballen og giver optimal mulighed for at skrue ballen eller lave jump og trick shots. For den almindelige forbruger, som synes at det kunne være hyggeligt at kunne tage et slag pool i kælderen på sit eget poolbord evt over en tår øl er dette fuldstædig irrelevant. Men for den halv eller helprofessionelle poolspiller er det af afgørende betydning.

Bander på et poolbord.

Banderne på et godt kvalitets poolbord er lavet af gummi, som giver ballen det rette tilbageslag. En bande af høj kvalitet har et blødt tilbageslag og der vil være mulighed for, at man kan tilkalde en fagmand, som kan spænde banderne op, hvis de taber noget af spændstigheden. På et billigt billardbord er der ofte brugt en anelse hårdere gummi, som ikke så hurtigt taber spændstigheden. Ulempen ved bander på et billigt poolbord er, at man er nød til at støde lidt hårdere, for at få samme kraft i ballen, når den har været i bande, som man skal på et poolbord at meget høj kvalitet. Dette er igen ikke nogen ulempe for en almindelig hygge poolspiller, men for en mere øvet spiller, vil man lægge mærke til forskellen, da man ikke har helt den samme kontrol over en ball som er spillet hård i forhold til en ball der har fået et mere blødt stød.

Hvad skal man kigge efter ved køb at poolbord.

Hvor meget plads kræver et poolbord?

Det vigtigste ved køb af et poolbord er, at man finder et bord i den rette størrelse. For at få optimal glæde af sit poolbord, så skal man have god plads rundt om bordet. Som minimum skal der være en kølængdes frirum mellem poolbord og væg. Der er ikke noget mere irriterende end at man rammer væggen, når man trækker køen baglæns for at støde og desuden kan det give nogle grimme mærker på væggen, da langt de fleste poolkøer er forsynet med en gummiprop i enden.
Som udgangspunkt anbefaler man følgende plads til de forskellige poolborde:

  • 7 fod poolbord – 360 x 460 cm
  • 7 fod poolbord – 375 x 480 cm
  • 8 fod poolbord – 390 x 500 cm
  • 9 fod poolbord – 405 x 520 cm

Hvordan får man et poolbord til at stå lige?

Man skal altid sørge for at købe sig et poolbord med justerbare ben. Det er meget sjældent at man har et gulv som er 100 % lige og hvis man endelig har, så kan det være, at poolbordet ikke er 100 % lige i benene. Et poolbord der ikke står fast eller i står skævt er kun brugbart, hvis man har fået temmelig meget indenfor vesten først.


Billige poolborde til børn
Der findes mange forhandlere af poolborde til børn – men her har vi valgt at linke ind til fedepriser, som havde det største udvalg, da vi kiggede på det. Hvis du vil finde flere poolborde til børn, så tag en tur forbi Google og se. hvilken forhandler der har de bedste tilbud her og nu.

Hvor højt er et poolbord.

Uanset om man er voksen eller barn, så er højden vigtig på et poolbord. Der findes små billige poolborde til børn, som er lave, men når man kommer op i de større billardborde, så er højden omkring 80 cm, hvilket kan give børn problemer med at nå. Så hvis bordet er tiltænkt børn, så kan man overveje at købe et billigt mini poolbord, hvor man kan få borde, der er beregnet til at stå på gulvet og som ikke er mere end 21 cm høje og man kan også få mini poolborde beregnet til at stille ovenpå et almindeligt bord, som ikke er andet end 10 cm høje. Disse borde er gode, hvis bordet kun er beregnet som legetøj til børn, da de kan stilles fx på et sofabord og så kan også små børn nå. Som decideret billardbord er disse små poolborde dog ikke noget værd. Hvis både børn og voksne skal spille på bordet, så kan det sagtens lade sig gøre, at man finder en god skammel til barnet, som kan bruges indtil de er blevet lidt større.

Bordpladen i et poolbord

En anden ting som er meget vigtig, hvis man gerne vil have et billigt poolbord men også et poolbord, som skal bruges til mere end festerne er, at man finder et bord med en god plade i. Mange af de helt billige poolborde er lavet med en spilleplade af træ. Det er oftest en mdf plade og ved den mindste fugt bliver sådan en plade skæv. Hvis man gerne vil have et billigt billardbord og samtidig også gerne vil have et rigtig godt billardbord, så bør man gå efter et bord med en plade af skiffersten.

Hvor meget vejer et poolbord?

Et godt kvalitets poolbord vejer omkring 250 kg, men man kan også få poolborde der vejer både mere og mindre.
Man går aldrig helt fejl af et poolbord, hvis man vurderer bordet ud af dets samlede vægt. Et billardbord der vejer under 50 kg. fortæller også, at der ikke er nær så meget materiale i, som der er i et bord der vejer 250 kg. Hvis der ligger en skiffersten i bordpladen og hvis ellers resten af bordet er lavet af rigtig træ, så ligger et poolbord altid på 100 kg +.

Hvor finder du det billigste poolbord?

Man kan ikke umiddelbart sige, hvor man finder det billigste poolbord, da der er så stor forskel på, hvad forventningerne til et poolbord her. Hvis du vil spille professionelt gerne vil have et konkurrencebord, så skal du ind til en af de kendte forhandlere og købe dig et bord i den høje ende af prisskalaen. Men hvis du bare gerne vil have et billigt poolbord til hjemmebrug, så finder du de bedste priser hos wupti.com, som også tilbyder at komme med bordet og mod betaling at installere bordet for dig, så det er klar til brug. De har altid billige poolborde og ofte har de også nogle rigtig gode tilbud på poolbord af rigtig god kvalitet. Hos Wupti.com kan du få poolborde helt nede fra omkring 250 kr. og helt op til lige knap 20.000 kr. og i skrivende stund har de tilbud på et 9 fods poolbord til blot 5000 kr. incl. levering til kantstenen.

Køb et brugt poolbord.

Der er også en helt tredje mulighed, nemlig at købe sig et brugt poolbord. Ved at købe brugt kan man spare rigtig mange penge, men man skal også vide, hvad man skal kigge efter, så man ikke købe katten i sækken. Når man køber et nyt poolbord, så får man altid en vis form for garanti, så man kan fortryde sit køb eller reklamere, hvis der er noget der ikke er i orden. Når man køber et brugt poolbord, så hænger man på bordet selvom man finder ud af, at det er skævt eller at en eller flere bander ikke virker. Så selvom man kan spare mange penge ved at købe brugt, så kan det også gå hen og blive en rigtig dyr fornøjelse.

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.