Speedplay Zero Stainless pedaler til billig pris på tilbud online.

Speedplay Zero Stainless er en kvalitets pedal som klart ligger i toppen af pedaler til racercykler. Speedplay laver flere modeller af pedaler til racercykler, men modellen Zero Stainless er den foretrukne pedal, da det er en billig pedal i forhold til kvaliteten af pedalen. Du kan få følgende modeller:

  • Speedplay Light Action
  • Speedplay Zero CrMo
  • Speedplay X2 stainless
  • Speedplay Zero Stainless
  • Speedplay Zero Titanium

Speedplay Light Action pedaler

Modellen Speedplay Light Action differentierer sig ved sin lette vægt og sin lette ind og udstigning af pedalen. Hvor andre pedaler har meget meget fast greb, så giver Light Action via sin lave fjederspænding en pedal, hvor man lettere klikker sin fod fri.

Se mere >>>

Speedplay Zero stainless.

Speedplay Zero stainless er en rigtig lækker pedal, hvor man finder en rustfri aksel i. Speedplay Zero har deltaget i flere test og i 2012 blev pedalen kåret som den bedste landevejspedal. Du kan se testen her.

Speedplay Zero Titanium.

Speedplay laver også en Zero model, hvor man får en aksel af titanium i stedet for den rustfrie aksel. En af de helt store fordele ved denne racerpedal er, at man i modsætning til rigtig mange andre klikpedaler ikke behøver at tænke på, at få pedalen drejet rundt, for at kunne bruge den. Både Speedplay Zero stainless og Speedplay titanium Zero er dobbeltsidet og man kan træde i pedalen fra begge sider. I modsætning til rigtig mange andre klikpedaler, så kommer Speedplay Zero pedalerne med 3 lejer og ikke kun to som i rigtig mange andre pedaler.

Billige Speedplay pedaler tilbud.

Speedplay pedaler er ikke nogen billige pedaler og man kan spare mange penge ved at finde dem på tilbud. Speedplay Zero Titanium pedaler for at tage et eksempel koster vejledende 2499 kr. men på tilbud kan man sagtens være heldig at finde dem til priser på under 2000 kr. Så hvis man har tid til at kigge lidt efter sine nye pedaler, så kan man ikke blot finde dem til billig pris, men man kan opnå store rabatter, hvis man holder lidt øje med om der er forhandlere, som har nogle gode tilbud på Speedplay pedaler.

Klamper til Speedplay pedaler.

Når man køber sig et sæt Speedplay pedaler, så følger der altid et sæt klamper med og selvom speedplay klamper har et unikt design, som gør at man ikke slide sine klampers låsemekanisme i samme grad som på fx look eller delta, så vil man alligevel opleve lidt slid og dermed også  være nød til at skulle ud og købe nye klamper til sine speedplay pedaler på sigt. Klamper til Speedplay pedaler kan man købe de samme steder, som man kan købe sine Speedplay pedaler.  Hvis man gerne vil beskytte sine klamper mest muligt, så kan det varmt anbefales, at man køber en beskytter til sine klamper. En beskytter fås for under 100 kr. og den er let lige at sætte på, når man skal gå i sine cykelsko. På denne måde sikrer man sine Speedplay klamper en noget længere levetid.

Tilbehør til Speedplay pedaler.

Speedplay pedaler har et helt specielt smøringssystem, som kræver at man har en fedtsprøjte til at udskifte fedtet i sine pedaler. Speedplay har lavet et rigtigt smart system, som gør, at man når man sprøjter nyt fedt ind i sine pedaler samtidig presser det gamle fedt ud. Så når du giver dine speedplay pedaler noget nyt fedt, så skifter du i realiteten fedtet helt ud i stedet for at efterfylde dem. Fedtet sprøjtes ind ved at løse den lille skrue for enden af akslen.

Skulle du være væltet eller på anden måde have beskadiget skruen, så kan man købe løse nye skruer og udskifte de gamle med. De såkaldte endcaps er universal og passer til alle typer af speedplay pedaler.

I skrivende stund får du dine nye Speedplay pedaler billigst hos Cykelpartner.dk. Du kan se en oversigt over deres pedaler og priser herunder.

Pedaler Zero CrMo Rød

 

879,00 DKK

Pedaler Zero CrMo Hvid

 

879,00 DKK

Pedaler Zero CrMo Sort

 

879,00 DKK

Pedaler Light Action CrMo Sort

 

879,00 DKK

Pedaler X2 Rustfri

 

1.199,00 DKK

Pedaler Zero Rustfri Blå

 

1.199,00 DKK

Pedaler Zero Rustfri grøn

 

1.199,00 DKK

Pedaler Zero Rustfri Hvid

 

1.199,00 DKK

Pedaler Zero Rustfri orange

1.199,00 DKK

Pedaler Zero Rustfri Rød

1.199,00 DKK

Pedaler Zero Rustfri Sort

1.199,00 DKK

Pedaler Zero Rustfri Sølv

1.199,00 DKK

Pedaler Zero Titanium blå

1.999,00 DKK

Pedaler Zero Titanium grøn

1.999,00 DKK

Pedaler Zero Titanium Hvid

1.999,00 DKK

Pedaler Zero Titanium orange

1.999,00 DKK

Pedaler Zero Titanium Rød

1.999,00 DKK

Pedaler Zero Titanium Sort

1.999,00 DKK

Pedaler Zero Titanium Sølv

1.999,00 DKK

 

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.