Fede billige 20″ bmx cykler på tilbud online

Gå direkte til tilbudet

Når man skal ud og have sig en ny bmx, så er der flere ting, som man skal sørge for at overveje. Skal det være en dyr bmx, som man skal passe og pleje meget eller vil man bare gerne have en billig bmx, som man kan have i nogle år og så skifte ud senere hen.

De første par bmx cykler, som jeg selv havde var billige bmx cykler. Den første bxm som jeg fik var en billig 20″ Trek bmx, som jeg købte brugt af en kammerat. Det var en rigtig fin og billig begynder bmx og den holdt da også i et par år og hvis jeg fik mulighed for at få fingre i en Trek bmx til samme pris igen, så ville jeg klart slå til. Min næste 20″ bmx blev i midlertid en GT Bicycles 20″ bmx. Jeg kiggede på alle de andre gode kvalitets bmx cykler, men der hvor jeg fik mest for mine penge var, ved at købe mig en billig GT Bicycles bmx 20″ cykel. Jeg kiggede en del på specialized 20″ bmx – men jeg kom frem til, at det var at skyde fuldstændig over mål, hvis jeg investerede i en specialized 20″ bmx.

Felt 20″ bmx vs. GT Bicycles 20″ bmx.

Så valget stod i stedet mellem en 20″ bmx fra GT bicykles eller en 20″ bmx fra Felt. Om det var det ene eller det andet jeg skulle vælge blev faktisk ikke afgjort af mærket, da begge bmx 20″ cyklerne kostede næsten det samme. Felt var faktisk den billigste 20″ bmx cykel på daværende tidspunkt, men det som blev afgørende var farven. Jeg har nemlig i flere år drømt om at få enten en hvid 20″ bmx, en blå 20″ bmx eller en grøn 20″ bmx og den som jeg faldt for var naturligvis en hvid 20″ bmx dirt/banemodel uden gyro, men jeg overvejede også kraftigt at købe en blå freestyle 20″ bmx med to håndbremser. Hvid er bestemt ikke den fedeste farve til bane eller dirtkørsel, men når den er ren er den vildt flot.

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar