Køb Shimano cykelhjul 700c billigt online

Find priser på citybikehjul

Cykelhjul til både mountainbike, racercykel, citybikes og alle gængse cykler kan med fordel købes online. Man kan finde rigtig mange billige cykelhjul på nettet og man kan spare rigtig mange penge ved at købe sine nye cykelhjul hos en onlineforhandler af cykelhjul i stedet for at købe dem hos den lokale cykelsmed. Da jeg selv skulle have et nyt baghjul til citybike, fandt jeg en billig online forhandler og det endte faktisk med at jeg købte både et forhjul og et baghjul til min citybike og jeg sparede næsten prisen på forhjulet. Da jeg købte to cykelhjul, så kunne jeg få fri fragt. Rigtig mange forhandlere af hjul til cykler tilbyde gratis levering, hvis man handler for over 499 kr. Jeg søgte bare online efter “hjul til citybike 700c” og så kom der flere forhandlere frem. Jeg endte ud med at købe et par rigtig gode Shimano 700c citybikehjul til under 1200 kr. men jeg var også rigtig heldig at finde et godt tilbud på shimano 700c hjul. Jeg overvejede rigtig meget at købe et Sram baghjul 700c med rustfrie ejer, men valgte alligevel at købe et lidt dyrere Shimano 700c hjul med friløb, torpedo nav og dobbelt fælg. Jeg kunne have fået et rigtig billigt hjul til citybike, hvis jeg havde valgt et sort Rigida 700c baghjul til min citybike. Som forhjul valgte jeg at købe et Shimano 700c forhjul med rullebremse. Det var et rigtigt godt valg, som jeg dengang traf og det er helt sikkert, at når jeg snart skal have nye hjul til min mountainbike, så skal jeg igen på jagt på nettet efter de bedste og billigste mountainbike hjul. Jeg ved ikke helt, om jeg denne gang har pengene til at ofre helt så mange penge på mountainbikehjul, så jeg overvejer at finde nogle billige mountainbikehjul og så skifte dem ud, når jeg har lidt mere at gøre med. Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at købe nogle Shimano 26″ hjul til mountainbike med diskbremse eller et Shimano XT hjulsæt i 26″ men jeg har ikke lige pengene til det nu. Det fede ved Shimano XT hjulsættet er, at det er slangeløse mountainbikehjul og så er der forstærkede egerhuller i dem. Når jeg engang arver min (ukendte) rige onkel, så kunne jeg godt tænke mig at købe et Shimano XTR mountainbike hjulsæt til skivebremser med hjulposer til og det hele. Men det ender nu nok ud med, at jeg må nøjes med et par almindelige gode og billige 26″ mountainbike hjul fra enten Rigida eller et par billige Shimano hjulsæt til min 26″ mountainbike.

Find priser på mtb hjul

Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar