Fede MMA Fight short fra Venum på tilbud.

Klik her for at gå direkte til de udvalgte tilbud

Når man dyrker kampsport er det meget vigtigt at have kampsportsbukser eller kampsportsshorts på, som man kan bevæge sig frit i.

Venum laver nogle rigtig fede fightshort til MMA, de har et mega fedt design og sidder helt fantastisk.
Shortene kan naturligvis bruges til andet end kampsport, men de er lavet netop til kampsport og MMA og er derfor yderst fleksible og rigtig fede at have på.

Venum er laver nogle mega flotte herreshorts til rigtig en rigtig god pris. Disse herreshorts er lavet af rigtig gode materialer, da de er beregnet til kampsport og derfor skal de kunne holde til megen bevægelse. Det kan ikke hjælpe noget, at de går i stykker i syningerne ved første spark, så ville mærket aldrig overleve på markedet for shorts. Disse MMA shorts er foruden deres fantastiske kvalitet, kendt for at være yderst holdbare i forhold til den billige pris. Man kan få mange andre billige shorts online, men min erfaring er, at der ikke er mange af dem, der lever op til fightshorts fra Venum i hverken billig pris eller i holdbarhed.
Jeg har ikke set nogen test på disse short, men jeg er ret sikker på, at hvis man lavede en test på fighter shorts, så ville Venums MMA shorts ligge ret langt oppe på listen eller end dog blive testvinder.
Venum har haft professionelle kampsportsfolk til at være med til at udvikle deres kampshorts og har derved fået noget nær det optimale fit udviklet og samtidig har de efter mig smag et vildt flot design.

Dem der har været med til at designe Venums fight short er bl.a de kendte UFC (Ultimate Fighting Championship) kæmpere Michael Bisping, Frankie Edgar, Cheick Kongo og Matt Hamill. Dette har naturligvis gjort, at disse shorts sidder helt fantastisk og så selvom man vil bruge dem, som strandshorts, badebukser eller som almindelige shorts. Disse herreshorts er lavet i microfiber og er derfor super bløde og behagelige at have på. Samtidig er de fede at bruge som strandshorts eller badeshorts, da de er super svedtransporterende og derfor tørrer hurtigt og samtidig bliver de ikke så hurtigt klamme som andre herreshorts, da sveden bliver transporteret væk fra kroppen. Overvej også at se på fightshorts fra Hayabusa – se nogle af deres bedste modeller her.

Nøgleord: , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Et svar til Fede MMA Fight short fra Venum på tilbud.

  1. Pingback:Billige fightshorts fra Hayabusa | Sport-Udstyr.dk

Skriv et svar