Billige fightshorts fra Hayabusa

Hayabusa mma fightshort er nogle af de mest foretrukne mma shorts på markedet. Specielt de fightshorts som ses på det alle første billede, er meget kendte. Hvis du ikke har set dem før, så vil du nok i fremtiden lægge mærke til at netop disse mms shorts er med ikke bare i mma sporten, men både i indslag omkring mma og også i film dukker disse short ofte op.

Klik her for at gå direkte til de udvalgte tilbud

   
   
Når man dyrker kampsport som fx mma, så er det meget vigtigt at have kampsportsbukser eller kampsportsshorts på, som man virkelig kan bevæge sig frit i.

Hayabusa er et af de firmaer som laver de bedste shorts til kampsport. Set i forhold til kvaliteten af shortsene, så får man nogle rigtig lækre og billige shorts ved at købe sine fightshorts i modellerne fra Hayabusa. Hayabusa har et super sejt og meget flot design, hvilket gør dem unikke og meget flotte.
Disse fede sportsshorts er ikke kun til kampsportsudøvere indenfor mma, men kan også bruges til mange former for sport. Bukserne giver stor bevægelsesfrihed samtidig med at de sidder rigtigt godt fast. Shorts fra Hayabusa er sorte eller grå med hvid og rød tryk.

Model Hayabusa Shiai  fås i grå og sort, model Hayabusa Rising Sun fås i sort, Hayabusa Mizuchi fås i både hvid og sort, Hayabusa Compression fås i sort og  Hayabusa Kanpeki Performance Shorts fås i grøn med sort skrift.

Hvis man vælger at købe et par Hayabusa shorts, så er man sikret de fedeste shorts til sport, men også shorts som vil vække opsigt som et par fede sommershorts. Billige shorts kan man ikke kalde dem, men man er sikret et par rigtig gode, flotte og hotte shorts.

   
   

Foruden tights laver Hayabusa også en del andet sportstøj blandt andet super flotte fight t-shirts og fede rashguard t-shirts i både kortærmet og langærmet udgave, der fremhæver overkroppen.

 

Hayabusa benytter i alle deres produkter en materialer der lever op til den allerhøjeste kvalitet og som øger blodgennemstrømningen og derved giver ekstra effekt af den træning udøveren udfører. Stoffet er produceret så det reducerer svedproduktionen samtidig med at det fungerer svedtransporterende. Dette gør at at ikke er nødvendigt at benytte svedundertrøje under hverken de langærmede t-shirts eller de kortærmede t-shirts. Samtidig med at stoffet er super åndbart, så er det udviklet til at holde musklerne varme og derved forsøge at forhindre skader som følge af for hurtig nedkøling, som man kan risikere ved almindelige svedtrøjer.
I de fede boksershorts fra Hayabusa er bukserne blandt andet sikret en lang levetid, ved at gøre stoffet yderst strækbart og der er derfor ingen fare for revnede shorts, selv ved bevægelser i yderstillinger. Stoffet er desuden behandlet med High-IQ lugtkontrol for at mindske svedlugten.

Hvis du gerne vil have noget andet end Hayabusa, så bør du overveje fightshort fra Venum

Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

Et svar til Billige fightshorts fra Hayabusa

  1. Pingback:Fede MMA Fight short fra Venum på tilbud. | Sport-Udstyr.dk

Skriv et svar