Garmin Vivoactive

Det nyeste skud på stammen fra Garmin er deres forsøg på at lave et smartwatch og det er de i store træk sluppet rigtig heldigt fra.

Smart og elegant smartwatch

Uret er både elegant og ekstremt funktionelt. Foruden mange af de features, som man finder i mange andre smartwatch, så byder Garmin Vivoactive naturligvis også på navigation i højeste kvalitet. Ulempen ved at benytte sig af navigationsfunktionen er dog, at man har meget svært ved at betjene den forholdsvis lille skærm, når man skal have et kort på skærmen.
Men så byder uret til gengæld på en lang række andre og meget lækre detaljer, såsom aktivivtetstracker, løbe og svømmeur og at uret er vandtæt.

Størrelsen på Garmin Vivoactive

Uret er forholdsvist stort set i forhold til et almindeligt ur og hvis man ikke er til store ure, så er dette ikke uret at vælge. Men hvis man gerne vil have et smartwatch, så er størrelsen på skærmen ikke voldsommere end på andre modeller og samtidig vejer uret ikke ret meget og man bemærker det derfor ikke. Skærmen er en touchskærm og denne virker utrolig præcis og fungerer fint også selv om den bliver påvirket af varme og kulde og den har heller ikke problemer i regnvejr.

Aktivitetstracker

Garmin Vivoactive er beregnet til brug døgnet rundt og har også de samme features indbygget, som de meget populære fitness ure, der holder høje med både dine aktiviteter og med om du får noget god søvn. Hvis du ikke bevæger dig nok, kan uret sættes op til at komme med lydløse alarmer via vibration, men hvis man ikke ønsker denne funktion, så slår man den bare fra. Som aktivitetstracker er Vivoactive noget mere avanceret end forgængerne, da skærmen giver mulighed for med smarte grafer at vise, fx hvor meget du mangler at bevæge dig for at opnå dine valgte aktivitetsmål for dagen.

Garmin pulsur med og uden pulsbælte

Garmin Vivoactive findes i to udgaver – en med bundle og en uden. At uret er med bundle betyder, at der følger pulsbælte med i pakken. Hvis man ønsker at benytte uret til løb, svøm eller anden form for sport, så er et pulsbælte en nødvendighed og det er billigere at købe det med i en bundlepakke, som det er at købe pulsmåleren løs efterfølgende.

Betjeningen af Vivoactive

Uret har nogle få knapper i siden og betjenes ellers stort set fra touchskærmen. I starten tager det lige en tur i brugsvejledningen for at få styr på, hvilke knapper der skal bruges, men uret er meget logisk opbygget og man får hurtigt styr på de forskellige funktioner.

Konklusion

Samlet set får man utrolig meget for sine penge ved at vælge dette ur, da man både får et fuldt funktionelt sportsur og smartwatch på en gang.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.