Køb billige kvalitetsdækner på tilbud eller find billigt reservedækken.

Når man skal ud og have sig et nyt dækken til hesten, så er der masser at vælge mellem. Der er både sommerdækken, eksemdækken, fluedækken, regndækken, stalddækken, ulddækken, fleecedækken, ridedækken, overgangsdækken, vinterdækken og sikkert også nogle som jeg lige har glemt at nævne.
Fælles for alle typer dækken til fold er, at de går i stykker og derfor vil rigtig mange gerne købe sig et billigt dækken. Men spørgsmålet er bare, om det kan betale sig. Min erfaring siger nej i langt de fleste tilfælde.

Se flere billige hestedækken her

Hvornår kan det betale sig at købe et billigt dækken.

Hvis man har en unghest eller en plag, så kan det ofte godt betale sig at købe et billigt dækken. Men hvis det er et dækken, som hesten skal gå med i længere tid, så er det bedre at finde et billigt dækken, ved at købe et kvalitetsdækken på tilbud. Nogle af de store forhandlere af rideudstyr holder løbende udsalg på dækken og der kan man få en rigtig god pris på dækken. Så hvis man ikke er ude i sidste øjeblik, så kan man gøre en rigtig god handel og få et godt dækken fra Rambo, Bucas, Kieffer, Masda eller andre af de kendte producenter til vildt billig pris på udsalg. Hvis man kun skal benytte sit nye dækken som reservedækken, så kan man naturligvis godt nøjes med et billigt, hvis det ligger ordentligt på hesten.

Hvornår skal man købe kvalitetsdækken.

Hvis man flere gange har fået ødelagt et billigt dækken, så skal man overveje, hvad der får dem til at gå i stykker. Der er forskel på heste og nogle heste kan gå med et billigt dækken i årevis og de går aldrig i stykker og andre heste ødelægger dem konsekvent indenfor en måned. Der kan være to grunde til, at en hest ødelægger sit dækken hele tiden. Enten ødelægger de andre heste det og ellers ødelægger hesten selv sit dækken. I langt de fleste tilfælde, så bliver det ødelagt af andre heste, som bider det i stykker. Heste er gode til at sætte tænderne i hinanden (specielt vallakker) og når de får dækken på, så mærker de ikke bid på samme måde. Hvis man har en hest som er lidt kold, så vil den ofte, specielt hvis den har et tykt vinterdækken på, være fuldstændig ligeglad med, at der står en anden hest og hiver løs i dens dækken. Det er der ikke ret mange dækner, der kan holde til, men der er nogle der kan. Fx laver både Bucas og Rambo nogle rigtig kraftige dækner, som har meget svært ved at gå i stykker og det er netop her, at det kan være en god idé at købe en kvalitetsdækken.

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar