Lækker billig dressursadel på tilbud online


Overvejelser som man bør gøre sig, når man skal købe ny dressursadel.
En sadel skal naturligvis passe til hesten, men når man køber dressursadel, er det ofte mere vigtigere at overveje, om man skal købe en dyr kendt model i dressursadel, eller om man kan nøjes med en billig dressursadel.
Det som i sidste ende er vigtigst i valget af ny sadel er, at sadlen ikke trykker hesten. Hvis man selv sidder dårligt i sadlen, så skal man nok opdage det. Men hvis sadlen ligger forkert på hesten, så risikerer man, at hesten får permanente skader.
Hvis du er i tvivl om, hvilken sadel som passer til din hest – så kan du evt. tage fat i en af de større forhandlere såsom Gymnastik og Ridesport, som kan være behjælpelig med at finde den rigtige sadel til dig og hesten.

Der findes rigtig mange gode brugte mærker dressursadel rundt omkring på nettet og de skal bestemt overvejes inden man går ud og køber en billig dressursadel.
De billige dressursadler er bygget op af billige materialer og giver stor risiko for, at hesten over tid vil blive generet af dressursadlen.
Det er naturligvis altid vigtigt at købe en god sadel til sin hest, men for de flestes vedkommende, så bliver springsadlen kun brugt en – måske to gange i løbet af en uge. Derfor kan man bedre tilpasse den med underlag eller andet, end man kan ved en dressursadel, som hesten typisk går med 5-6 dage i ugen.
Uanset om man køber en billig dressursadel eller om man finder et godt mærke i dressursadel på tilbud eller ender ud med at købe en god brugt sadel, så skal man altid sørge for, at få sadel og hest set efter hos sadelmageren.
Bogmærk Permalink.

Skriv et svar