Yepp cykelstol – Maxi – Mini – Easy Fit

Der findes rigtig mange forskellige cykelstole på markedet og det kan være svært at vælge den rette cykelstol. Hvis økonomien ikke er noget problem, så vil min anbefaling klart være at – køb yepp cykelstol. Yepp cykelstole har været med i flere test og de har hver gang helt klar vist, at de er nogle af de bedste på markedet.

Der er lagt rigtig mange timers undersøgelse og udvikling i cykelstole fra Yepp og du får rigtig meget for pengene, hvis du køber en af Yepps modeller.

På trods af at Yepp gang på gang har vist sit værd, så synes jeg personligt, at det er en billig cykelstol. Den vejledende udsalgspris på fx en Yepp Maxi er ca. 1300 kr og man kan sagtens finde den på tilbud til under 800 kr.

Yepp Maxi er en af de mest populære cykelstole og er også den cykelstol, der har vundet flest test mig bekendt. Yepp Maxi er beregnet på at blive monteret bagpå cyklen og kan bruges på næsten alle typer cykler. Når man køber en Yepp Maxi skal man sørge for også at købe et specielt monteringsbeslag til Yepp Maxi, hvis det ikke følger med i pakken med cykelstolen. Man skal dog være opmærksom på, at en Yepp Maxi ikke altid kan monteres på en elcykel, da motoren kan være i vejen. Hvis det er tilfældet, så skal man kigge efter en Yepp Easyfit i stedet, denne cykelstol er nemlig specielt designet for at der også skal være en cykelstol til elcykel. Yepp har lige lavet nye farver og nu kan man få en pink yepp Maxi cykelstol / lyserød cykelstol. Man kan stadig få Yepp Maxi i blå, orange, gul, grøn, hvid og sort.
Yepp Mini er en anden af de meget anerkendte modeller. Denne model er til montering foran på cyklen. Mini er ikke som navnet kunne antyde til små børn, men er udelukkende den betegnelse, som Yepp har valgt at kalde deres frontmonterede cykelstol. Om man vælger en frontmonteret cykelstol eller om man hellere vil have barnet siddende i en cykelstol bagpå, er en smagssag, som er op til den enkelte at vurderer for sig selv. Begge monteringsformer er sikre, ellers ville cykelstole ikke blive lavet til en bestemt form for montering. Yepp Mini bliver ligesom Yepp Maxi leveret med en 5 punkts sele, som giver rig mulighed for at indstille selen, så den passer korrekt til dit barn. Hvis man benytter en front monteret cykelstol bør man overveje at købe en vindskærm til Yepp Mini. Yepp Mini fås også i mange farver, så man kan også få en pink Yepp Mini / lyserød Yepp Mini og natuligvis også alle de andre farver: blå, gul, sort, orange og hvid.
Yepp Maxi Easy Fit er en barnestol, som er beregnet til at montere bagpå cyklen ligesom en almindelig Yepp Maxi. Men i modsætning til Yepp Maxi, så er Yepp Maxi Easy Fit beregnet til montering direkte på bagagebæreren, hvor en Yepp Maxi bliver monteret direkte på cyklens ramme. Yepp Maxi Easy Fit er ligesom de øvrige Yepp modeller forsynet med en 5 punkts sele og er lavet i allerhøjeste kvalitet. Alle Yepps cykelstole har bestået nogle af de europæriske sikkerhedstests og er desuden TNO stemplet fra Holland. Alle Yepps cykelstole har indstillelige fodstøtter, hvor der er optimal sikkerhed, så barnet ikke kan få benene eller fødderne ind i hjulet under kørsel. Yepp blev desuden vinder TÆNKS store test af cykelstole i 2012. Yepp easyfit er designet så den kan sættes på et bagagebærer og grunden til at denne stol i sin tid blev lavet var, at hvis man har en elcykel, så kan man ofte ikke benytte sig af Yepp Maxi som ellers er en af de foretrukne cykelstole herhjemme. Det beslag som skal holde Yepp Maxi barnestolen er nemlig lavet, så det ikke altid kan sidde på en elcykel. Specielt hvis ens elcykel har motor og batteri siddende under bagagebæreren, så er der ikke plads til cykelstolen. Ved Yepp Easyfit har man taget højde for dette og der medfølger derfor beslag til cykelstol til elcyklen, så dette bare skal monteres ovenpå elcyklens bagagebærer og så kan man også have en barnestol på sin elcykel

Her kan du læse mere om andre mærker og modeller end Yepp.

Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

2 svar til Yepp cykelstol – Maxi – Mini – Easy Fit

  1. Pingback:Køb billig Yepp cykelstol på tilbud online | Sport-Udstyr.dk

  2. Pingback:Billig Yepp Maxi cykelstol på tilbud. – Billige Tilbud Online

Skriv et svar