Brugt spinningcykel eller ny billig spinningcykel

Klik her for at gå direkte til de udvalgte tilbud

Udviklingen inden for spinningcykler er eksploderet inden for de sidste år og det er derfor efterhånden muligt at finde en billig brugt spinningcykel til salg på nettet. Mange fitnesscentre bytter de ældre modeller ud og sætter de brugte spinningcykler til salg.

Den største fordel ved at købe en god brugt spinningcykel via et fitnesscenter er helt klart at man er sikker på, at købe en brugt spinningcykel, men også en meget vedligeholdt cykel. En anden fordel er, at fitnesscentrene er nød til at købe spinningcykler af bedste kvalitet, for at disse kan holde til brugen mange timer dagligt. Som almindelig forbruger kan man ofte nøjes med en billig spinningcykel, da spinningcyklen som regel ikke skal køre så mange timer.
Samtidig kan man også med fordel købe en billig spinningcykel eller en brugt spinningcykel, hvis man er ved at undersøge om spinning er en sportsgren, som man finder interessant og som man har lyst til at dyrke på sigt. Fordelen ved at købe en billig ny spinningcykel, er at man får en helt ny cykel og dermed også en vis sikring i forhold til garanti og reklamationsret. I dag kan man købe en ny billig spinningcykel fra omkring 2000 kr. og hvis man skal finde en brugt spinningcykel, så kan man være heldig at finde en på den blå avis til priser fra omkring 1000 kr.

Hvis man derimod vælger at købe en brugt spinningcykel har man ingen garanti har for, som cyklen stadig virker dagen efter købet. Fordelen ved den brugt spinningcykel af god kvalitet er, at disse oftest er meget holdbare og derfor er sandsynligheden for, at den går i stykker lille og hvis uheldet skulle være ude, så kan man næsten med garanti finde reservedele til den brugte spinningcykel. Køber man derimod en billig ny spinningcykel, så er kvaliteten også derefter og man må derfor næsten forvente, at spinningcyklen får en defekt.

Faren ved denne defekt er, at det kan være næsten umuligt at finde reservedele og hvis det er en fatal fejl, så kan man ende med, at man lige så godt kan smide spinningcyklen ud, da der ikke er mulighed for reparation. Hvis man købe sin nye spinningcykel online, så kan man næsten altid være sikker på at en forhandler som sælger spinningcykler udelukkende online, er nød til at være meget opmærksom på at have tilfredse kunder. Det vil med andre ord sige, at en forhandler af spinningcykler i lang udstrækning vil yde den bedst mulige kundeservice også i det tilfælde at selv en billig spinningcykel går i stykker, så vil de forsøge at behandle dig godt og finde en fornuftig løsning på problemet, så begge parter kan gå tilfredse ud af aftalen.


Skriv et svar