Harrys Horse Ridehjelm med glimmer

Harry Horse ridehjelme har vundet stort indpas på det danske marked de seneste år, da leverer nogle rigtig komfortable og sikre ridehjelme. Samtidig finder man også rigtig flotte ridehjelme i deres sortiment, som til fulde kan følge med de dyre modeller ridehjelme, hvad udseende angår.

Foruden glimmer på toppen af ridehjelmen, så er denne ridehjelm fra Harry Horse også udstyret med en flot sølvskinnende dekoration foran på hjelmen.

Justering af ridehjelm

Også på den praktiske side kan denne billige ridehjelm sagtens følge med de langt mere dyre hjelme, da den har et smart klikspænde, som gør det super let at tage hjelmen på, når man først har indstillet den. Desuden er den udstyret med et smart hurtig spænde i nakken, som gør det hurtigt og præcist at justere hjelmen så den passer til hovedet. Hageremmen justeres via et lille spænde, der naturligvis er placeret, så det ikke generer under brug.

Harryhorse ridehjelme bliver brugt at alle typer af ryttere lige fra de almindelige og til islænderrytterne, som normalt handler andre steder fx. Hos Horsepartner.dk

Harry Horse ridehjelm

Nem at rengøre

Desuden bliver ridehjelmen leveret med løse puder, hvilket gør det let at holde hjelmen ren. Rigtig mange gange skyldes en udskiftning af en ridehjelm hverken slag eller slid, men blot lugt efter rigtig mange ganges sved. På sigt kan man ikke holde ridehjelmen lugtfri, hvis man ikke kan vaske puderne i den. Det kan man med denne hjelm.

Rigtig mange ridehjelme er belagt med et lag velour, men dette er langt fra altid en fordel. Hvis man skal bruge hjelmen til den daglige ridning og håndtering af heste, så kan velour hurtigt blive afbleget og grimt. Desuden tager det godt imod støv og derfor ser en ridehjelm med velour ofte beskidt ud. Denne hjelm har en glat plastikoverflade, hvilket gør den til en rigtig god dagligdags ridehjelm.

God men ikke overdreven ventilation

En god alround ridehjelm har ventilationshuller men ikke for mange. Hvis man har en ridehjelm med super ventilation i, så kommer man til at fryse med den på om vinteren. Og hvis man har en ridehjelm med for få ventilationshuller i, så bliver den alt for varm til at bruge om sommeren. Hvis man ikke ønsker at have en sommer ridehjelm og en anden ridehjelm til vinter, så gør man i stedet overveje at købe en (fx som denne), hvor der er tilpas med ventilationshuller til, at man får glæde af den både sommer og vinter.

Men hvis man rider flere heste hver dag året rundt, så er anbefalingen herfra, at man anskaffer sig en ridehjelm til sommer og en til vinter. Specielt hvis man ride ude om sommeren, er det påkrævet med meget høj grad af ventilation.

 

  • Farve: Sort med glimmer
  • Aldersgruppe: Junior og voksen
  • Indvendig omkreds:Str. 52-61 cm
  • 16 ventilationshuller
  • Omkredsen kan justeres i nakken af ridehjelmen
  • Justerbare remme
  • Click hagespænde
  • Beskyttelsespose medfølger
  • Pudesæt medfølger

> > > Gå direkte til tilbudet > > >

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.