Billige spinningbukser – bedste spinningsbukser

Når man skal ud og købe sig sit første par spinningbukser, vil mange blive overrasket over det meget store udvalg der i dag findes både i den almindelige butikshandel og ikke mindst på det efterhånden helt overvældende online marked, der byder på et meget stort og varieret udvalg af ikke kun spinningbukser men alt mellem himmel og jord. Det kan derfor være en god idé at undersøge markedet lidt inden køb.
Når man skal købe spinningbukser, skal man gøre op med sig selv, hvor meget man vil ofre og hvad ens behov er. Der findes mange billige spinningbukser, men også en del noget dyrere. Og naturligvis er der stor forskel på billige spinningbukser og dyre spinningbukser. Det bedste valg vil ofte være at købe et par af de dyrere spinningbukser på tilbud. De kendte mærker så som fx Campanoglo, Assos og Castelli kan findes mange steder på nettet til priser omkring 1000 kr. Men man kan naturligvis også finde langt billigere spinningbukser og disse ligger til priser fra omkring 200 kr. og opefter.
Dette gør at man ved køb af de billige spinningbukser faktisk ofte kan købe 5 par for samme pris som et par af de dyre spinningbukser.
Det er vigtigt både ved køb af dyre og billige spinningbukser at sørge for at de har ergonomisk panel design og det er en fordel, hvis de er lavet af så få stykker stof som muligt. Hvis der er mange stykker stof i et par spinningbukser, så kan det give problemer med gener fra syningerne. Det er altid en fordel at købe spinningbukser med et elastisk kantbånd. Et sådant kantbånd i spinningbukserne forhindrer at disse kryber op under spinning.

De bedste spinningbukser er formet efter den stilling man har når man sidder på en spinningcykel, dette gør at der ikke forekommer stramninger fra spinningbukserne som ellers kan forhindre blodet i at flyde frit. Nogle spinningbukser er udformet til at øge blodgennemstrømningen og dette er naturligvis ønskeligt for et par spinningbukser, da formålet med spinning er kalorieforbrænding og dette hænger sammen med en høj puls = stor blodgennemstrømning.

Man kan ofte mærke at de billige spinningbukser i starten sidder rigtigt godt, men at de efter brug og vask ikke mere holder den gode pasform.
Man bør vælge to lag puder i sine spinningbukser. Ved at have spinningbukser med to lag, har man et lag puder ind mod en selv og et lag der ligger ned mod spinningsadlen, derved mindsker man den gnidning der uundværligt vil komme under spinning, specielt i siddende i højt tempo.

Om man skal købe dyre eller billige spinningbukser er naturligvis også i høj grad op til ens egen facon. Nogle mærker fx Assos kan ikke benyttes i form af lange spinningbukser, hvis man har en lidt lang overkrop. Her kan det anbefales, at man i stedet forsøger sig med et par lange spinningbukser fra GIST, som kan benyttes af personer med en højde helt op til 2 meter, da disse spinningbukser er yderst elastiske.

Tilbage til oversigten

Skriv et svar