Billig trådløs cykelcomputer med GPS på tilbud online

Se flere cykelcomputere her

Der findes mange forskellige cykelcomputere på markedet og det kan derfor være ret svært at bestemme sig for, hvilken cykelcomputer man skal vælge. Nogle bruger en cykelcomputer til at holde lidt styr på afstand og fart mens andre benytter den til at udregne en helt nøjagtig optimal træning og de skal derfor bruge en cykelcomputer med mange funktioner.

Hvis man bare skal have en cykelcomputer til sin dagligdagcykel, så man kan måle afstand og se ens fart, så kan man sagtens nøjes med en billig cykelcomputer enten med ledning eller en billig trådløs cykelcomputer som ofte kan fås på tilbud online.

Men hvis man gerne vil benytte sin cykelcomputer til at udregne den optimale træning som cykelrytter, så skal man have en god cykelcomputer med mange funktioner, som ud over at måle fart og afstand også kan måle puls og kadence.

På denne side kan du læse mere om:

  • Billig cykelcomputer
  • Computer med pulsmåler
  • Pulsur til spinning
  • Cykelcomputer med GPS
  • Cykelcomputer med kadencemåler
  • Cykelcomputer på tilbud

Billig cykelcomputer.

Hvis man gerne vil have en billig cykelcomputer, så kunne man førhen få den billigste cykelcomputer ved at købe en cykelcomputer med ledning, men i dag er konkurrencen blevet så stor at også en trådløs cykelcomputer er blevet rigtig billig og man kan få rigtig mange forskellige billige trådløse cykelcomputere på tilbud online, hvis man gider bruge lidt tid på at kigge nette en smule igennem. Hvis man bare skal bruge en billig trådløs cykelcomputer til at måle fart og distance med, så kan man let finde en til billig pris og så får man faktisk en ok cykelcomputer. Hvis man skal have en billig trådløs cykelcomputer med mange funktioner til at måle puls og distance med, så skal man lige en tand længere op i pris, men man kan stadig sagtens få en billig trådløs cykelcomputer med pulsmåler. De billigste trådløse cykelcomputere med pulsmåler som jeg har set ligger lige omkring 500 – 600 kr. i pris og kan sommetider fås noget billigere, når der er tilbud på cykelcomputere.

Cykelcomputer med pulsmåler.

En cykelcomputer med pulsmåler består af en trådløs cykelcomputer hvortil der hører et bælte også kaldet et pulsbælte, som man spænder om brystet og som overfører data til den trådløse cykelcomputer under cykelturen. Når man kommer hjem tilslutter man sin cykelcomputer til sin pc og man har så alle data liggende på sin computer og så kan man begynde at analysere på sin træning. En pulsmåler er næsten uundværlig hvis man dyrker cykelsport som en del af en slankekur.

Pulsur til spinning.

Specielt hvis man dyrker spinning for at tabe sig, så er et pulsur eller en pulsmåler til cykelcomputer uundværlig. Men hvis man dyrker spinning på lånt spinningcykel, så kan man ikke bare komme med sin egen cykelcomputer og så kan et pulsur til spinning være en løsning i stedet. Man kan få forskellige pulsure til spinning og man kan sagtens finde et billigt pulsur til spinning eller måske være heldig at finde et pulsur til spinning på tilbud online. Hvis man har fx et Sigma Sport pulsur, så kan man også købe sig et løst eller ekstra brystbælte til at måle puls med.

Cykelcomputer med GPS.

Hvis man vil være med på den sidste nye mode, så kan man købe sig en trådløs cykelcomputer med GPS. Det smarte ved en cykelcomputer med GPS er, at man ud over at måle de almindelige ting, som fart og distance også kan få en GPS cykelcomputer med kort i, så man kan planlægge sin cykeltur helt med i detaljer og man kan naturligvis også bruge den til at finde ved med.

Cykelcomputer med kadencemåler.

En cykelcomputer med kadencemåler bruges til at måle, hvor mange omgange man kører på pedalerne pr  minut. Personligt benytter jeg dette til at vælge musik til mine cykelture, da jeg min musik betyder rigtigt meget for om jeg kan få det rette ”flow2 i min træning. Ved at have en kadencemåler på, så kan jeg justere mine omdrejninger og valg af gear og på den måde tilrettelægge min træning hjemmefra ved at finde det rette musik og beslutte, hvorhenne jeg skal ligge i kadence denne dag.

Cykelcomputer på tilbud.

Hvis man gerne vil have en af de rigtig gode cykelcomputere med rigtig mange funktioner og pulsmåler og hvis man ikke har så mange penge at købe for, så kan man med fordel holde lidt øje med forhandlere af cykelcomputere på nettet. Online forhandler af cykelcomputere har ofte tilbud på enkelte modeller efterhånden som disse udgår eller efterhånden som der kommer nye modeller af trådløse cykelcomputere. I steder for at have en enkelt billig trådløs cykelcomputer liggende på lager, så laver en forhandler af cykelcomputer ofte  udsalg på udgåede cykelcomputere eller sætter en enkelt trådløs cykelcomputer på tilbud og så kan man som forbruger spare rigtig mange penge på sin nye trådløse cykelcomputer.

Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar