Bkool Pro Trainer – den nye hometrainer fra Bkool

Efter lang tids venten er den nye hometrainer fra Bkool endelig kommet.
Der har været mange, som har reklameret med, at de havde den, men når man er kommet ind på deres hjemmeside, så har den alligevel ikke været tilgængelig og nogle steder har man blot kunne forudbestille den.

Lækre fysiske detaljer ved Bkool

Men den tid er ovre nu, fordi nu kan man købe den nye hometrainer, som har fået navnet Bkool Pro Trainer. Denne opgradering af Bkool Connect Sport har virkelig fået gas i udviklingen. Den har flyttet sig længder på både den fysiske del og i forbindelse med softwaren.
Fra at have været en tung og lidt uhandy model, er det nu gået hen og blevet en rigtig lækker designmæssig genstand, samtidig med at man har taget noget af vægten og funktionaliteten. Den nye model betegnes som plug & play og man er i gang på under 1 minut.
Under den fysiske udvikling er det et must at nævne den mekaniske del. Her er der sket en rivende udvikling og fra at være et støjende musthave er Bkool hometraineren nu en af de mest støjsvage på markedet. Der skal lyde en kæmpe cadeau til udviklingsholdet bag – de har virkelig ramt hovedet på sømmet her.

Genialt software og grafik

En anden voldsom udvikling ser man i softwaren. Her kan Bkool annoncere med at lancere worldwide 3d visning af alle de ruter, som man kunne have lyst til at køre. I softwaren kan man selv vælge ruter frit, man kan vælge mellem den halve million præinstallerede eller mellem hundredvis af videoruter. Foruden at udvalget af ruter er enormt, så er der sket voldsomme forbedringer på den visuelle del og man forbløffes positivt over den lækre og realistiske grafik. Hvis du gerne vil læse mere om Bkool Pro Trainer, så kan du finde en udførlig beskrivelse af alle detaljer her. Eller du kan gå direkte til forhandlerens hjemmeside.

Bkool har rigtig mange lækre detaljer, som gør livet som hjemmetræner meget sjovere også for husets andre beboere. Hvis du gerne vil læse mere om alle detaljerne, så kig evt. forbi på hometrainer.dk, hvor du kan læse meget mere om den nye 2018 model.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.