Test af bedste løbebånd til hjemmebrug

Der findes rigtig mange løbebånd på markedet og nogle af de mest købte kommer ofte fra Bilka eller fra Harald Nyborg.
Modellerne fra disse er også rigtig fine til at dække behovet for at få sig rørt lidt og til at finde ud af, om man er typen, som overhovedet får brugt en maskine til hjemmetræning.
Selvom det selvfølgelig er ærgerligt, hvis man køber et løbebånd til omkring 3000 kr. og man ikke får det brugt, så er det trods alt mindre ærgerligt, end hvis man køber et af højere kvalitet til et sted mellem 10.000 kr. og 25.000 kr.

Billigt løbebånd

Man kan som sagt købe et løbebånd til omkring 3000 kr. i Harald Nyborg, men hvis man gerne vil have et holdbart løbebånd med lidt flere funktioner, så er findes der professionelle forhandlere online, hvor man kan købe billige løbebånd og også være sikker på, at man får den rådgivning, som der skal til for, at man kan træffe det rigtige valg. Der er ingen grund til at købe et løbehånd til 20.000 kr. hvis man kan få sit behov dækket med et til 10.000 kr.

Hvis man gerne vil have et billigt løbebånd men samtidig gerne vil have et løbebånd med nogle af de fede funktioner, så kan man også overveje at gå efter et brugt løbebånd. Fx på DBA eller “gul og gratis” kan man finde nogle rigtig fine løbebånd, om folk er nød til at gå af med, hvis de skal flytte til noget mindre, eller hvis de blot har konstateret, at de ikke få deres løbebånd brugt nok til, at de vil have det stående og optage pladsen mere. Så på den måde kan man sagtens være heldig at skaffe sig et løbebånd til halv pris.
Hvis man vælger at købe et brugt løbebånd, så bør man være meget opmærksom på ikke at blive snydt i forhold til indkøbsprisen. Fx sælger Harald Nyborg Kilberry løbebånd, så hvis man ser et Kilberry løbebånd til salg til fx 5000 kr. så kan det være en rigtig god ide lige at undersøge nyprisen, inden man prutter det ned i 4500 kr. for senere at finde ud af, at det har en nypris på 3500 kr.

Tilsvarende har Bilka overvejende Reebok løbebånd og hvis man finder sådan et brugt til salg, så kan Bilka derfor være et godt sted at starte med at lede efter priser og tilsvarende modeller.

Løbebånd på tilbud og udsalg

Hvis man planlægger lidt ud i fremtiden, så kan man også med fordel vente til de forskellige sæsoner rammer landet. Der er klart flest, som køber løbebånd i efteråret og om vinteren og når foråret rammer og forretningerne ikke har fået solgt de indkøbte løbebånd, så vælger de ofte at sætte varerne på udsalg, så de kan nedbringe deres lagerværdi. Hvis man ikke har travlt, så kan man på den måde skaffe sig et løbebånd til en rigtig god pris.

Løbebånd – køb eller leje

Da et løbebånd er forholdsvist dyrt, er der mange, som hellere vil leje et i stedet for at købe et. Der findes ikke mange steder, som lejer løbebånd ud og hvis de gør, så er der tale om de helt store professionelle modeller, som også står i fitness centre. Disse løbebånd vil i langt de fleste tilfælde være overdimensioneret til den private forbruger, da professionelle løbebånd dels er konstrueret til rigtig mange timers brug og dels har rigtig mange indstillingsmuligheder, som man som privatperson ikke har brug for, hvis man køber et løbebånd, som passer fra starten af.
Hvis man ikke har råd til at købe et nyt løbebånd, så kan man også overveje at købe sig et lidt bedre løbebånd men så vælge at tage det på afbetaling. Man kan mange steder købe løbebånd på afbetaling uden at det koster en hel masse i renter og gebyrer.
Køb Billige Løbebånd her >>>>

Liste over forhandlere af Løbebånd:
4. Fitnessgruppen – til det seriøse træningsrum.
2. Apuls – Stort udvalg
3. Coop.dk – Priser fra 3500 kr.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.