Billige mountainbikes på tilbud i efterårssæsonen.

Se flere mountainbikes her

Hvis man gerne vil have en billig mountainbike, så er der rigtig mange ting, som man kan gøre for at finde den billigste mountainbike. Når jeg skriver den billigste mountainbike, så er det ikke kun en billig indkøbspris på mountainbike, jeg hentyder til. En billig mountainbike i indkøbspris, kan hurtigt gå hen og blive en rigtig dyr mountainbike i stedet. Hvis man køber sin mountainbike alt for billig, så ender det ofte med, at man enten skal opgradere til en bedre mountainbike, når man selv kommer lidt i træning og eller ender det med, at man skal ud og købe en ny mountainbike, da den ikke kan holde til det danske vejr og almindelig brug.
Grunden til at man skal opgradere sin mountainbike efter et stykke tid, hvis man køber en billig mountainbike er, at på en alt for billig mountainbike har man ikke den samme mulighed for at udskifte reservedele, som man har på en lidt bedre mountainbike. Så når man bliver lidt bedre, så finder man ud af, at man gerne vil køre med en højere eller lavere gearing, have nogle andre mountainbikehjul på eller andre ændringer. Dette giver en mountainbike i mellemklassen mulighed for, hvorimod en billig mountainbike ofte kun kan benytte nogle enkelte komponenter i stedet for, at man har mulighed for at vælge mellem størsteparten af de reservedele til mountainbike, som mountainbikeforhandlere giver mulighed for.
En anden grund til ikke at vælge den allerbilligste mountainbike er – at vi i Danmark har et helt andet klima end de har i mange af de lande, hvor de billige mountainbikes bliver lavet. Der er derfor ikke taget højde for, at mountainbikestellet skal kunne tåle masser af vand og også kunne holde til, at der kommer salt på, uden at det ruster væk med det samme. Man bør derfor, når man skal ud og finde en billig mountainbike, være meget opmærksom på at den mountainbikeforhandler, som man finder reklamerer med, at de har cykler, som kan holde til det danske vejr.

Mountainbike på tilbud.

En fornuftig mountainbike til en begynder ligger i prisklassen 4000 – 6000 kr. det er den klasse, som jeg har valgt at kalde mellemklassen. En billig mountainbike kan fås fra omkring 1500 kr., men hvis det ikke er en billig mountainbike fra mellemklassen , som er sat på tilbud, så skal man være rigtig opmærksom på, at man ikke får en mountainbike af meget ringe kvalitet. Mange forhandlere sætter deres mountainbikes på tilbud i efteråret, så de kan komme af med de mountainbikes, som de ved, at der kommer nye modeller af. Så hvis man kan vente med at købe ny mountainbike, til det bliver efterår, så kan man ofte få en rigtig god mountainbike på tilbud til rigtig billig pris. Hvis man vil have en billig mountainbike, så bør man overveje at kigge efter en Felt mountainbike, Haibike mountainbike, Ideal Bikes mountainbike, Ebsen mountainbike, Trek mountainbike.

Mountainbike online.

Når man skal købe ny mountainbike, så har man altid valget mellem at gå til en fysisk forhandler af mountainbike eller at finde en online forhandler af mountainbikes. Nogle vil mene, at man får den bedste rådgivning i at købe ny mountainbike hos en fysisk mountainbike forhandler, men det er jeg nu ikke enig i. Mange fysiske mountainbikesforhandlere har kun et meget ringe udvalg af mountainbikes og hvis man oven i købet gerne vil have en billig mountainbike, så har de ofte kun en eller to modeller mountainbikes at vælge i mellem. Hvis man finder en fornuftig online mountainbikeforhandler, så har de ofte rigtig mange mærker og modeller mountainbikes at vælge imellem. Desuden har alle online mountainbike forhandlere i dag en god support, hvor man kan ringe ind og få kompetent vejledning i, hvilken mountainbike man bør købe sig og de kan også hjælpe med at finde en billig mountainbike, som dækker ens behov.

Mountainbike fra supermarkeder

Der er flere og flere supermarkeder som fx Føtex der er begyndt at handle med mountainbike og man kan også finde nogle rigtig billige mountainbikes hos dem. Der er en grund til at disse forhandlere af mountainbike er langt billigere en andre steder og det hænger både sammen med mangel på kvalitet og udvalg. De kan fx have et helt fantastisk tilbud på Cube mtb. Cube er et meget anerkendt mærke inden for mtb og mange vil derfor tro, at de får en helt fantastisk mtb. Det som de få, er et helt fantastisk mtb stel og en ualmindelige ringe geargruppe.De store kæder får nemlig speciallavet en Cube mtb med den billigste fxx Shimano geargruppe, de billigste hjul og i det hele taget billigt udstyr over hele linjen. Samtidig får de kun lavet deres Cube mtb i en eller to størrelser og så kan folk vælge mellem dem. Hvis man derimod henvender sig i en online shop og fortæller hvor høj og tung man er, så kan de finde den helt rette mountainbike i den rette størrelse og de har den som oftest også på lager, så man kan få den dagen efter.

Se flere mountainbikes her

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.