Billige racercykler på tilbud – Carbon- og letvægts cykler

Find den billigste racercykel på tilbud i dag og modtag den med posten i morgen.

Se flere billige racercykler her!

Billig Racercykel

Billige racercykler kan ikke kun købes hos den lokale cykelhandler eller i Bilka. Der findes rigtig mange online cykelshops som sælger virkelig fede billige racercykler og så har alle de store shops altid varerne på lager, så du skal ikke vente flere dage på at få din nye racercykel. Specielt hvis man er ude at købe racercykler til børn, så kan det være temmelig svært for dem at vente på at den nye cykel kommer hjem.
Fordelen ved at købe sin billige racercykel hos en forhandler frem for at købe en racercykel på tilbud i fx Bilka er, at hos en cykelforhandler har de professionelle folk siddende, som kan vejlede dig, så du får din nye racercykel i den rette størrelse. I Bilka får de ofte to eller måske tre størrelser hjem, men så får man også en meget billig racercykel. Men da en racercykel er beregnet til at køre meget lange ture på landevej, så er det også meget vigtigt, at man sidder korrekt på sin racercykel, hvis man vil undgå skader og blive rigtig glad for at cykle på den.

Racercykel typer.

Der findes mange former for typer af racercykler og den som de professionelle bruger er noget, som hedder en carbon racercykel. På en carbon cykel er stellet lavet af glasfiber, som er meget let og derfor er meget velegnet, hvis man vil have en letvægts racercykel. Grunden til at dette er meget attraktivt for de rigtig gode cykelryttere er, at jo mindre vægt de har med og i cyklen, jo mindre energi skal de bruge for at drive cyklen frem. Specielt på meget lange cykelture kan selv ganske få hundrede gram gøre en stor forskel for en dygtig cykelrytter.
For dem som går op i vægten sådan for alvor, der er det ikke bare vægten på racercyklen, der er af betydning og dette ses også på udvalget af forskelligt cykeludstyr, hvor man har gjort alt for at holde vægten nede. Vidste du fx at man kan få :
Carbon cykelpumpe
Carbon cykelsadel
Carbon cykelsko
Carbon cykelhjelm

Flatbar racercykel / hybrid cykel / Fitness Bike

Flatbar racercykel er næsten det samme som en almindelig racercykel. Forskellen ligger i styret, som på en flatbar racercykel er skiftet ud med et lige styr. En flatbar racercykel kaldes også en hybrid cykel eller en fitness bike.

Crosscykel / cross racercykel

En flatbar racercykel må ikke forveksles med en crosscykel, som tjener et helt andet formål end både en almindelig racercykel og en flatbar racercykel. En crosscykel eller en cross racercykel, som den ofte også kaldes, er en kombineret cykel, på samme måde, som vi kender det fra en citybike. I en citybike har man kombineret de bedste egenskaber fra mountainbike og racercykler og lavet en god hverdagscykel. En crossbike er på samme måde en kombination af de to cykler, men her er der tale om en konkurrencecykel, der er specieltdesignet til kørsel både i terræn og på landevej. Samtidig er der taget højde for, at man af og til skal løbe med sin crosscykel på skulderen og derfor har man taget højde for dette i udformningen af stellet. Du kan læse mere om crosscykler her.

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.