Billige træningsbælter i læder, neopren m.m.

Pas på din ryg med et træningsbælte

Hvis man gerne vil noget med sin træning, så kan et træningsbælte gøre underværker. Med et træningsbælte giver man sin krop de bedste forudsætninger for at udføre de rigtig svære og tunge løft som kræver en stabilitet, som musklerne ikke alene altid kan tilbyde. Hvis man udfører løft som kroppen ikke er klar til uden at have et træningsbælte på, så risikerer man, at man får lavet uhelbredelige skader på sin ryg.

Billige træningsbælter

Et træningsbælte koster ikke alverden og det vil derfor være temmelig dumt ikke at gøre brug af et, hvis man gerne vil udfordre sin krop. Hvis man gerne vil have et billigt træningsbælte, så kan man få neopren træningsbælter helt nede fra 100 kr. af. Og hvis man gerne vil have et virkelig lækkert træningsbælte i læder, så kan man få et billigt træningsbælte til omkring 300 kr. Det er jo ikke dyrt i forhold til, at man taler om permanente skader på ens ryg.

Sådan finder du et billigt træningsbælte

Når man skal lede efter et træningsbælte, så kan man med fordel søge efter et vægtløftningsbælte, bodybuildingbælte eller den engelske version bodybuilding belt.

Fordele og ulemper ved træningsbælter

Ulempen ved at benytte sig af et træningsbælte kan dog også være, at man ikke benytter sit træningsbælte korrekt, så man i stedet for at styrke sine muskler lader bæltet arbejde for meget og derved opnår man ikke så meget i sin træning, som man gerne ville. Et træningsbælte er ikke tiltænkt som et korset, men er tiltænkt som en støtte til musklerne. Stabiliteten fra bæltet opnås ikke ved at spænde bæltet så fast, at det i sig selv støtter kroppen. Meningen med bæltet er, at man spændet bæltet ind mod musklerne og at disse på den måde får noget at ”læne sig op af”. Med et træningsbælte på kan man presse musklerne ud mod bæltet og derved bliver musklerne stærkere, så de bedre kan støtte de indre regioner, som der er behov for i forbindelse med tunge løft under træning med vægte. Hvis man vil undgå at svække sine muskler ved brugen af et træningsbælte, så er det meget vigtigt, at man sørger for, at man kun benytter sig at sit træningsbælte, når behovet for det er tilstede. Det vil med andre ord sige, at man kun skal tage sit træningsbælte på, når man laver løft, som man er i tvivl om, om en krop kan klare og selvfølgelig skal man også benytte det, når man ønsker at flytte sine grænser og springer ud i løft, som ligger over ens nuværende niveau.

Optimal brug af træningsbælter

Hvis man bruger sit træningsbælte optimalt, så tager man ikke sit træningsbælte på, når man klæder om til træning, men man venter med at tage det på til behovet er der og så skal man altid sørge for, at man ikke spænder det mere end højst nødvendigt.

træningsbælter

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.