Billigt pulsur til spinning.

Billige pulsure til spinning og løb på tilbud, mange kendte mærker – Polar, Garmin, Bryton, Nike, Sigma Sport. Pulsure fra priser på kun 249 kr. inklusiv brystbælte.

Se de billigste pulsure til spinning her!


Hvis man gerne vil have et billigt pulsur, så er der ingen grund til at kigge på de hjemmesider, hvor man bliver tilbud de billigste pulsure til 600 kr. eller deromkring. Man kan få mange gode pulsure til under 499 kr. og så får man både pulsbælte og det hele med. Et af de billigste pulsure til spinning er fra producenten Sigma Sport. Billige pulsure til spinning fås med alt lige fra 3 funktioner og op til over 15 funktioner og stadig kan de fås til priser på under 399 kr. når de er på tilbud. Sigma Sport laver gode og billige pulsure til både dame og herre. Pulsure til damer er ofte præget af et lidt slankere design og nogle flotte farver såsom pink, rød, blå, gul, hvid, lilla eller lyserød. De fleste pulsure til mænd til spinning bliver lavet i enten sort, grå eller sølv farvet. Pulsure til herrer er lidt mere klodsede i designet eller om man vil lidt mere maskuline. Når man skal have sig et nyt pulsur til spinning, så kan med fordel kigge på test af pulsur til spinning. Disse test af pulsure giver en god rettesnor for, om det er et dårligt pulsur eller om det er et godt pulsur, som lever op til de forventninger, som man har til et pulsur til spinning.
Førhen blev pulsure kun brugt af elite sportsudøvere, men sådan er det ikke mere. Der er rigtig mange almindelige motionister, der benytter sig af et billigt pulsur, da dette giver dem muligheden ikke blot for at følge med i deres puls, men også for at planlægge træningsprogrammer og indstille pulsuret, så de kan holde øje med om de rammer deres max puls.
Hvis man dyrker fx spinning hjemme, så er et pulsur en rigtig god rettesnor for, at man presser sig selv optimalt for at få noget ud af sin træning. Man behøver dog ikke træne hjemme for at få noget ud af sit pulsur til spinning, man kan med fordel også benytte det til spinning ude eller evt. til løb, da de fleste pulsure – også de billige pulsure kan gemme data og når man kommer hjem, så kan man se en grafisk oversigt eller blot data over træningen. Det kan være svært at holde motivationen oppe, hvis man træner alene, da man ikke har det konkurrence element med i træningen, som man har, hvis man presses af en træningsmakker. Desuden så er er der i langt de fleste pulsure også indbygget en kalorietæller og denne kan være en meget stor motivation, når man kan se, at man virkelig har ryddet nogle kalorier af vejen. Hvis man skal have de helt korrekte tal for ens kalorieforbrug, så skal man dog være opmærksom på, at nogle billige pulsure, ikke giver dig mulighed for at indtaste dine egne oplysninger om alder, vægt og kondital og derfor kun viser et nogenlunde bud på, hvor mange kalorier du har forbrugt. Hvis du skal have et helt nøjagtigt tal på dine forbrændte kalorier, så skal du sørge for, at du får dig et pulsur, hvor du har mulighed for at indtaste disse oplysninger. Specielt dit kondital er det ikke alle pulsure, der tilbyder at man selv kan indtaste og så kan man ikke få den helt præcise beregning, da pulsuret, så selv sætter en middelværdig ind. Der findes dog mange billige pulsure med mulighed for at indtaste kondital og specielt de billige pulsure til spinning plejer at have denne mulighed. Se flere pulsure fra Sigma Sport her.
Man skal dog være meget opmærksom på, at man ikke går over gevind med at leve op til sine egne forventninger ved, at man bliver alt for fokuseret på sit pulsur og derved laver overbelastningsskader. Som ved al anden form for træning, skal man starte stille ud og lytte til sin krop.

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.