Svømmer? Dette svømmeudstyr har du brug for til din træning

Grundlæggende er svømning billigt og nemt at komme i gang med som sportsgren. Bare et par badebukser/badedragt og et par svømmebriller, så er du egentligt ready-to-go. Men vil du gerne tage din svømning, og ikke mindst kalorieforbrænding, til et højere niveau, så har du brug for noget svømmeudstyr. Det rigtige vel at mærke. Hvad det er for dig fortæller jeg dig herunder.

Som svømmer gennem over 10 år med til sidst op mod 7-8 ugentligt svømmetræninger og nu bare på motionsbasis et par gange om ugen, så kender jeg lidt til svømning, Og da jeg så samtidig står bag danmarks største svømmeshop, Watery.dk, i dag, så kender jeg også alt til udstyret.
Med denne baggrund har jeg fundet de fire stykker svømmeudstyr DU har brug for til din ugentlige svømmetræning, når du gerne både vil blive en bedre svømmer og forbrænde mere i vandet.
Skal vi ikke komme i gang og lige til sagen?

1. Pullboy

En pullboy er (desværre) et ofte et glemt stykke svømmeudstyr hos mange, hvilket er super ærgeligt da den kan gøre rigtig meget godt for ens svømning. Specielt i starten før man har lært at holde sig ovenvande.
For en pullboy er nemlig en gummi dims, som skal placeres mellem benene oppe ved låret.
Ideen er så at denne dims flyder oven vande, og derfor holder ens ben så meget oppe i vandfladen som muligt.
Så har du problemer med at dine ben synker mod bunden i din svømning, så er denne det første du har brug for.
Dertil kan en pullboy med fordel kombineres med en snorkel, så både benene og vejrtrækningen sættes ud af funktion, og man derfor kan fokusere på at forbedre sit armtag.

2. Svømmefødder

Hvor en pullboy nok er det mindst benyttede stykke udstyr, så er et sæt svømmefødder tilgengæld det mest benyttede. Og det er nok heller ikke uden grund.
Et par svømmefødder er nærmest en forlænget fod, som sættes på fødderne. Dermed bliver ens flade for bensparket større. Dermed bliver bensparket også betydeligt kraftigere = hurtigere svømning.
Og når det går hurtigere, er det jo også meget sjovere.
Så er du ikke særlig stærk i dine benspark i svømningen, så er et sæt svømmefødder helt sikkert løsningen.
OBS: Sørg her for at vælge et par finner, som er i den korte model samt er lavet i silokone og uden fast hæl. Dermed er du sikret den mest fleksible og optimale svømning med svømmefødder.

3. Snorkel

En anderledes slags snorkel har du sikkert brugt på sommerferien på stranden, men sådan en svømme-snorkel er lidt noget andet.
Her er brillerne ikke koblet sammen med snorklen, ligesom en svømmesnorkel sidder midt henover hovedet i stedet for i siden.
Grunden til at svømme med sådan en svømme-snorkel er, at hvis du lige nu har lidt svært ved at koordinere vejrtrækningen med resten af svømningen, så er din løsning sådan en snorkel. For med den kan du holde hovedet nede i vandet, mens du svømmer. På den måde kan du bedre koncentrere dig om alle de andre facetter af svømningen.

4. Finger paddlesSå skal du bare komme i gang

Med disse 4 forskellige stykker svømmeudstyr skulle du være mere end klar til at tage din svømning til næste niveau. Både hvad angår svømmeteknik samt fedt- og kalorieforbrænding.
Så god fornøjelse med alt det nye udstyr!

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.