Høretelefoner til sport

Der findes et hav af høretelefoner på nettet og det kan være rigtigt svært at træffe det rigtige valg, når man skal købe nye høretelefoner.

Hvilken type høretelefoner er bedst

Hvis man skal dele høretelefoner ind i nogle kategorier, så kan man lægge dem ind i tre kategorier
Store tætsluttende høretelefoner, små høretelefoner og høretelefoner med mikrofon i.

store tætsluttende høretelefoner

I mange år har modeller som Bose været meget populære grundet muligheden for at reducere støj. Der findes dog mange andre modeller på markedet i den kategori – men Bose er bare den mest populære.
Denne type høretelefoner slutter godt tæt om øret og sidder med en bøjle rundt om hovedet. Der er flere ting som man skal være opmærksom på, hvis man vælger denne type høretelefoner.
1 – det er vigtigt at få en bøjle, som passer til ens hoved. Både faconen og størrelsen på ens hoved er afgørende for, om høretelefonerne sidder godt til og derfor fungerer efter hensigten
2 – hvis man bruger briller skal man være opmærksom på, som stængerne kan være under høretelefonen uden at blive mast – dette kan nemlig være meget generende, hvis man sidder med høretelefonerne på i flere timer om dagen.

Små høretelefoner

De små høretelefoner er typisk ikke monteret i en bøjle, men kan være sat sammen med en snor eller være helt separate. Der findes to typer af de små høretelefoner. Den type, som man putter ind i øret og den type som hænger rundt om øret.

Ørepropper med musik

De små høretelefoner kan også fås i wireless modeller, hvis man gerne vil slippe for en ledning.
Fordelen ved at bruge de små høretelefoner, som man kommer helt ind i øret er, at de slutter ret godt tæt og derfor kan man få mere ud af at høre musik uden at den behøver være høj. Ulempen er, at hvis man bruger dem ude i offentligheden, så fungerer de også som ørepropper og man kan derfor have svært ved at følge med i trafikken.

Ørehængere

Høretelefoner til at hænge rundt om øret fungerer rigtigt godt for nogle, mens andre ikke kan få dem til at sidde ordentlig fast. Så hvis du overvejer denne type, så er det vigtigt, at du sikrer dig, at de sidder stabilt, hvis du fx har lyst til at bruge dem til at løbe med.

Trådløse høretelefoner med microfon

Den sidste type er den trådløse med microfon og det er den suverænt mest populære i øjeblikket. Den fungerer også ved at man kommer dem ind i øret og i dag er der ingen udfordringer med kvaliteten af lyden. Den største udfordring ved denne type er nok, at de er meget lette af forlægge eller tabe. På nogle modeller er høretelefonerne sat sammen i en snor, som man kan have om nakken og dette gør det nem, hvis man lige skal tage dem ud og snakke med nogen eller lave et eller andet.

headphones

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.