Stort udvalg og mange tilbud på billige farvede cykeldæk online.

Se flere farvede cykeldæk her
billige cykeldæk
Hvis man skal være med på moden i disse år, så skal man have farver på alt. Farvede vans, farvede cykler og farvede cykeldæk. Hvis man nu har en lidt kedelig cykel og ikke gider male den om eller skifte den ud, så kan man let og forholdsvis billigt pifte den lidt op ved at sætte nogle farvede cykeldæk på den. I dag kan man få farvede cykeldæk til næsten alle typer cykler og de koster ikke alverden. I dag kan man ikke bare få hvide og sorte cykeldæk, men også blå, røde, gule, orange, lilla og lyserøde cykeldæk fås mange steder i handlen. Nogle er mest til skrigende farver som skriggul og knald grøn eller orange, men også pastelfarvede cykeldæk er begyndt at kunne findes på markedet rundt omkring. Førhen kunne man kun få blå, røde, hvide, gule og naturligvis sorte dæk til racercykler, men nu kan man også finde farvede dæk til både mountainbike, citybike og til børnecykler. I starten var det ret dyrt at købe farvede cykeldæk, da det overvejende var foldedæk der blev lavet i forskellige farver, men efter at producenterne har fundet ud af, at der er godt salg i de farvede dæk, så er konkurrencen på området steget og man kan derfor finde rigtig mange forskellige farver og mærker. Naturligvis er udvalget størst i de gængse størrelser, men også lidt specielle størrelser til børnecykler, bmx, mtb m.m. begynder at dukke op på markedet til billige priser.

Punkterfrie farvede cykeldæk

Når man skal købe nye farvede cykeldæk, så skal man naturligvis lige som ved almindelige cykeldæk tænke over hvilken kvalitet man ønsker, da der jo naturligvis er forskel på, om man køber et billigt farvet cykeldæk i t-hansen eller Bilka eller om man vælger at købe et farvet cykeldæk fra for eksempel Michelin, Contineltal, Schwalbe, Vittoria eller Vredestein. Vredestein er nok et af de bedste farvede cykeldæk, men med en vejledende udsalgspris på næsten 500 kr, så er det også et dæk, som mange almindelige forbrugere vil vælge fra. Der er dog ingen tvivl om, at et Vredestein cykeldæk er et rigtig godt dæk og dette ses også ved, at det er et cykeldæk som bliver brugt af professionelle cykelryttere. Men der findes rigtig mange billige alternativer til Vredestein. Michelin, Contineltal og Schwalbe er mærker som rigtig mange kender for både kvalitet og en rigtig god pris. Disse mærker er også nogle af de rigtig store og gode spillere på markedet for både almindelige og for farvede cykeldæk. Et andet mærke, som er på vej frem og som bestemt også har sin berettigelse er Vittoria cykeldæk.
Alle de kendte mærker laver deres farvede cykeldæk med kevlar som beskytter mod punkteringer. Nogle kalder det for punkteringsfrie cykeldæk, men så længe man har luft i hjulene, så er cykelhjul og slanger ikke punkteringsfrie. Man kan kalde et dæk eller en slange for punkteringshæmmende eller for punkteringsbeskyttede, hvis der er gjort tiltag som fx. kevlar til at beskytte mod punkteringer, men punkteringsfrie bliver de aldrig. Hvis man vil have et helt punteringsfrit dæk, så skal man købe et massivt gummidæk, men det bliver man nok ikke så tilfreds med i længden.

Fixie farvede cykeldæk

Hvis man kører Fixie cykel, så findes der nogle helt specielle retro cykeldæk til denne type cykel. Fixie cykler er cykler der kun har et gear eller som nogen siger – en cykel uden gear. Fixie bærer præg af retro og derfor findes der også helt specielle retro farvede cykeldæk. Nogle vil gerne have deres fixie dæk i pink, lime grøn, lilla eller gul, mens andre gerne vil have deres retro look hele vejen igennem og derfor gerne vil have deres fixie dæk i beige eller brun. Hvis man har en rigtig retro cykel, så ser det også ret fedt ud, at føre stilen hele vejen igennem med et cykelhjul i naturfarve eller den nye lyse brune farve, som er kommet her i efteråret.
Hos Cykelpartner.dk har de et godt udvalg i Farvede cykeldæk til Fixie. De har valgt en producent, som hedder Duro, der laver et godt billigt og punkteringsfrit cykeldæk, som i skrivende stund koster 139 kr. Den vejledende udsalgspris på disse cykeldæk er 219 kr. Så lige pt. er det et godt tilbud på Fixie cykeldæk. Dette fixie cykeldæk er naturligvis ikke 100% punkteringsfrit, men det har en god punkteringsbeskyttelse, som minimerer punkteringer meget.

Blå(Blåt) cykeldæk til Fixie

Se flere Fixiedæk her

Rød(Rødt) cykeldæk til Fixie

Se flere Fixiedæk her

Gul(Gult) cykeldæk til Fixie

Se flere Fixiedæk her

Orange cykeldæk til Fixie

Se flere Fixiedæk her

Pink(Lyserød) cykeldæk til Fixie

Se flere Fixiedæk her

Grøn(Lime) cykeldæk til Fixie

Se flere Fixiedæk her

Find det billigt online

Så hvis man er til farver, så kan man med fordel kigge efter billige farvede cykeldæk online, da der er ved at være et ret stort udvalg af dem og man både finder dem på tilbud og med mængderabat, hvis man bruger lidt tid på at surfe rundt på nettet efter dem. Hvis man er i tvivl om, hvilken størrelser cykeldæk som man skal have, så ligger der en rigtig god guide til valg af cykeldæk her.
Du kan starte med at kigge efter billige farvede cykeldæk hos Cykelpartner.dk – de har et stort udvalg i både fixie cykeldæk og farvede racerdæk.

Se flere farvede cykeldæk her

farvede cykeldæk

Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar