Yepp cykelstole i mange farver – pink / blå / orange med mere

Yepp Maxi, Yep Easy-fit og Yepp Mini kan nu fås i pink / lyserød og i mange andre farver.

Se flere farvede cykelstole her

Som noget helt specielt at Yepp fundet på at lave deres cykelstol i mange forskellige farver. Mange andre producenter på markedet har kun en eller to farver og disse er oftest sorte eller grå. Hos Yepp kan du få en skrigende pink cykelstol i både Yepp Maxi, Yepp Easy-fit og Yepp Mini.
Yepp har mange gode ideer til at sætte lidt kulør på cykelstolen. så hvis man gerne vil have en lidt speciel cykelstol, så kan man forsøge sig med den helt nye pink cykelstol fra Yepp som bliver lavet i både Maxi og Mini modellen. En Yepp Maxi er en cykelstol der er beregnet til at montere bag på en cykel med et specielt beslag til at sætte fast på cyklen, hvor en Yepp Mini er en front monteret cykelstol.

Flotte farver fra Yepp

Yepp har altid haft mange flotte farver og man finder blandt andet en gul, orange og blå cykelstol blandt de spraglede farver hos Yepp. Yepp laver naturligvis også deres cykelstol i andre og mere neutrale farver og du kan derfor også vælge at købe din nye cykelstol i sort eller måske er du mere til en hvid cykelstol.
De flotte farver på Yepp cykelstol giver et flot look, hvis man for eksempel kører på en fixie cykel og hvis man skal være helt igennem stilren, så køber man naturligvis en cykelstol i pink og farvede cykeldæk i pink eller køber sin cykelstol i blå og køber blå dæk til fixie, så det hele passer sammen.
Hos Yepp har design altid betydet noget og det ses tydeligt i deres udstyrspakke til cykelstole. Man kan naturligvis få puder og fodstopper i samme farve som cykelstolen, så hvis du har en pink cykelstol, så kan du også få en pink pude til din Yepp cykelstol. Og nogle synes at det er sjovt at mikse farverne, så de sætter blå pude i deres lyserøde cykelstol. Der er masser af farver at vælge imellem fra Yepp, så det er kun fantasien der sætter grænser.
Du kan læse mere om cykelstole fra Yepp her.

Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar