Køb billige neoprenklokker til foldbrug fra under 100 kr.

Neoprenklokker – 99 kr.


Hvis du lige som jeg har en hest, der er ekspert i at træde sine sko af på fold, så kender du alt til, at skulle ud og købe nye klokker hele tiden. Derfor vil man gerne have nogle billige klokker til foldbrug til hesten. Jeg har i mange år været plaget af en hest, som var ekspert i at træde sine sko af og når jeg smed klokker på ham, så jokkede han dem i stykker fra en kant af. I starten brugte jeg kun gummiklokker, da neoprenklokker dengang ikke var til at komme til til billig pris. Der er heldigvis i dag så stor konkurrence på at markedet, at man sagtens kan finde nogle billige neoprenklokker online. Min erfaring er, at et par neoprenklokker holder meget længere til foldbrug og derfor på sigt er en noget billigere løsning end at benytte billige gummiklokker, som ofte går i stykker første gang at hesten træder op i dem og så kan man bare smide de billige gummiklokker ud. Hvis man bare skal bruge sine klokker til foldbrug, så kan man også med fordel overveje at købe brugte klokker. Når jeg går på udkig efter brugt rideudstyr, så kigger jeg ofte efter det på heste-nettet.dk.

Mere om neoprenklokker…. .

Neoprenklokker holder meget længere.

Et par billige neoprenklokker holder meget længere end et par billige gummiklokker og så har man desuden muligheden for at lappe lidt på dem, hvis hesten træder dem i stykker. På et par billige gummiklokker jokker hesten næsten aldrig bare velcroen af, men som regel får den trådt så meget op i gummiklokken, at hele den billige gummiklokke går i stykker. Hvis man bruger billige neoprenklokker, så er sandsynligheden for at hesten kommer til at jokke på selve neoprenklokken ikke ret stor og hvis der er noget der går i stykker, så er det oftest velcroen på neoprenklokken og den kan man sagtens sætte på igen og skulle den være trådt helt i stykker eller være blevet væk, så kan man ofte bare købe noget nyt velcro og sy på de gamle klokker.

Ulempen ved neoprenklokker.

Ulempen ved at bruge neoprenklokker i stedet for gummiklokker, er helt klart at når de bliver våde, så tager de længere tid om at tørre igen. Derfor har jeg altid haft nogle ekstra neoprenklokker til min hest liggende, så jeg altid havde et tørt par klokker at give hesten på, når de andre var våde eller fyldt med mudder. Men eftersom at man i dag kan få et sæt neoprenklokker til under 100 kr. så kan man også sagtens få råd til at have mere end et sæt klokker til hesten. Og så betyder det jo ikke så meget, at man lige piller dem af og dypper dem i en spand vand, når hesten kommer ind, så man lige kan få det værste mudder af klokkerne.

Neoprenklokker med dobbelt velcrolukning.

Når man køber klokker til foldbrug, så skal man være meget opmærksom på, at man får købt nogle med dobbelt velcrolukning. Hvis man kun har en enkelt velcrolukning på sine neoprenklokker eller gummiklokker, så vil disse falde af, når velcroen har været udsat for mudder ganske få gange. Så det er vigtigt at man lige dobbelttjekker, at man får fat i klokker med dobbelt lukning. Men det skal dog siges at langt de fleste klokker i dag har denne form for lukning.
Se flere klokker hos www.gymnastikogridesport.dk

Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar